Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fitcentrum FIT UP!

Príspevok v téme: Fitcentrum FIT UP!
asdfghblaskf

Máte niekto skúsenosti s týmto fitkom ? Je v dome skybox na paštunkovej ulici ( taká dajaká ) , blízko kostolu sv.Rodiny . Iba som chcela vedieť , že ako to tam chodí. Viem , že je tam mesačný poplatok cca 20€ pre členov , ale zaujímalo by ma na akú dlhu dobu sa treba zapísať.

ďakujem :)

satenova

Taktiež neodporúčam, kým tam chodíte a nemáte žiadne zdravotné problémy, všetko je v poriadku no akonáhle máte dôvod, pre ktorý nemôžete fitko navštevovať (zdravotný, osobný, prípadne sa presťahujete), máte smolu. Prístup katastrofa, mylné informácie... personál na Vás vychŕli naučené nezmyselné frázičky od manažmentu o tom, ako a prečo sa nemôže zmluva ukončiť predčasne. Nepochodíte ani ak ste zbehlý v právnych predpisoch, s ľudskou hlúposťou a právnym bezvedomím sa bojuje ťažko. Namiesto serióznej debaty s niekým, kto ovláda "pravidlá hry" Vás odkážu na súd. Smutné.

Depozit za kartu vo Fitupe

Vo Fitupe to funguje tak, ze poplatok za kartu Vam nevratia dovtedy, kym ich nezacnete bombardovat emailami a telefonatmi.
Maju tam nauceny postup, ked si to vsimnete. Emial, telefonat, telefonat, telefonat .... potom Vam to vratia.
Ked uz nie ste zakaznik, neexistujete. Vela stastia.

Jano782

SOM VELMI NESPOKOJNY S TYMITO KLAMARMI. NA STRANKE JE JASNE NAPISANE -PRVY VSTUP ZADARMO, ČO MI PANI NA RECEPCII HNED VYVRATILA A VYPYTALA SI 10 EUR ZA VSTUP. TAK SOM SA OTOČIL A ŠIEL PREČ.

Tala

Zdravím, chodíme s kamarátkou už 10 mesiacov do fitka v Petržalke. S fitkom nemám jediný problém. Že sa tu niekto sťažujete na hygienu, ja stále vidím upratovačku alebo recepčnú ako čistia stroje alebo šatňu. Raz som bola za recepčnou či by nemohla niečo spraviť s klimatizáciou nakoľko bola vo fitku trochu zima a hneď mi vyšla v ústrety. Ten kto chce cvičiť nehľadá výhovorky. Viem že sa taktiež veľa ľudí sťažuje na dvojmesačnú výpovednú lehotu potom ale nechápem či je ten človek svojprávny nakoľko je to v zmluve jasne napísané. Ja som si zmluvu poriadne prečítala pred podpisom a recepčná mi vysvetlila ešte všetky náležitosti ktorým som nerozumela.
Takže ti radím, osobne sa zastav na pobočke a urob si vlastný obraz.

fitman

FitUp navstevujem uz vyse roka a pol a som nadmieru spokojny. mam konkretne VIP clenstvo za 29,99€ a okrem neobmedzeneho pristupu do fitka, mam moznost vyuzivat aj solarko a napojovy bar. clenstvo je na dobu neurcitu minimalne vsak 12 mesiacov. mozem fakt len vrelo odporucit:)

medulienka1105

Neodporúčam, máme zlé skúsenosti s FIT UP Petržalka, manžel dokonca nemohol cvičiť z vážnych zdravotných dôvodov, a ani po predložení potvrdenia od neurológa zmluvu nevypovedali, a museli sme si podať žiadosť o zrušenie a sme zbytočne platili ďalšieho pol roka a zabudnite na vrátenie zálohy za čipovú kartu v júli sme vrátili dve karty a ani za jednu nám peniaze do dnešného dňa nevrátili a na sťažnosti vôbec nereagujú, určite na nich podám podnet na slovenskú obchodnú inšpekciu.

Mary148

Ahojte, Brano111 prosím Vás, na ktorý inšpektorát SOI ste podávali podanie?V BA? Rada by som si prezeral spomenuté rozhodnutie, väčšinou ich podľa inšpektorátov zverejňujú na stránke SOI, preto sa pýtam. Vďaka za odpoveď:)

majka90

Nika, mám ten istý problém. Stále nevrátený poplatok za kartu po ukončení zmluvy, ale bolo mi povedané, že mám kontaktovať stare.mesto@fitup.sk so žiadosťou o vrátenia poplatku (resp. tam kde si chodila).. Tak som zvedavá ako rýchlo to vybavia.

Cariboo

fuha nika, to ti nemozu vratit peniaze rovno do ruky? urcite podaj pisomnu staznost, mozno su tam len neschopne slecinky a potom kazia dojem z celeho fitka

nika1205

Dobrý deň, absolutne neodporúčam, možno cvičiť sa tam dá, ale sú to klamári, keď už nie ste ich člen nie ste pre nich nič, hrozný prístup. Členstvo som ukončila v júni adoteraz mi neboli schopni vratiť zálohu za čipovú kartu. Chodím sa tam už ako na klavír a zakaždým ma len slečny na recepcii ubezpečia, že peniaze určite dostanem. Je to trápne, že nie sú schopní poslať 20 eur, ktoré mi patria a stále majú len nejaké výhovorky ako oni za to nemôžu a pod. Idem ich písomne vyzvať a pokiaľ nezaplatia pojdem s tým asi aj na súd, lebo to už nie je možné čo si myslia, že si môžu k človeku, KTORÝ IM VŽDY PLATIL NAČAS, dovolovať.