Fitcentrum FIT UP!

Príspevok v téme: Fitcentrum FIT UP!
asdfghblaskf

Máte niekto skúsenosti s týmto fitkom ? Je v dome skybox na paštunkovej ulici ( taká dajaká ) , blízko kostolu sv.Rodiny . Iba som chcela vedieť , že ako to tam chodí. Viem , že je tam mesačný poplatok cca 20€ pre členov , ale zaujímalo by ma na akú dlhu dobu sa treba zapísať.

ďakujem :)

NEDAJME SA

Ahojte,

ak ma niekto zlu skusenost ohladom zrusenia, prerusenia alebo celkovo zmluvy s fit up prosim kontaktujte ma na zuzka@inbox.com Nenechajme sa hnusne zdierat...da sa s tym pohnut!

Dakujem
Z

prachetka

Ak nechecte podpisat zmluvu, ktora sa neda zrusit urcite sa do tohto fitka nezapisujte. Usmievaju sa len pri podpise zmluvy ked preratavaju kolko im za vas nabehne na ucet...V pripade, ze sa vam stane nieco preco nebudete moct dale u nich cvicit...verte, ze dohodu tu nikdy nedosiahnete a budete musiet platit clenske aj ked budete lezat v kome v nemocnici...nakolko to nie je dovod na zrusenie clenstva...je neuveritelne, ze dokazu takto podnikat...o etickosti takehoto podnikania ani nehovorim....

mare-kate

Kamarátke povedali, že ak bude nadalej civiť vo fitku časom môže ochornúť, a FIT UP jej nechcelo ukončiť zmluvu ani na zaklade potvrdenia od lekárá a ponúkli jej priplatenie rehabilitácií u nich, to je ludský prístup!!!

Degi

Ahoj, ja som tymto fitkom strasne sklamana v reklamach vsetko vyzera tip-top, no na mieste ta caka totalne spinava satna a sprcha, pokazene 1 z 2 WC a miliarda ludi!!! dokonca akcia: zaregistruj sa do 5.11 a do konca roka cvicis zadarmo ma stala 16 eur a to mi slecna na recepcii nevedela ani vysvetlit ze za co vlastne im mam este dat tie peniaze..... chodila som aj do FIT INN a je podstatne lepsi!!!

smileybaska

ahoj tak ja som tam zaregistrobana a musis na mieste zaplatit 20 eur za clensku kartu a mas to na cely rok. ak chces jednorazovy vstup tak zaplatis 10eur.