Fitcentrum FIT UP!

Príspevok v téme: Fitcentrum FIT UP!
asdfghblaskf

Máte niekto skúsenosti s týmto fitkom ? Je v dome skybox na paštunkovej ulici ( taká dajaká ) , blízko kostolu sv.Rodiny . Iba som chcela vedieť , že ako to tam chodí. Viem , že je tam mesačný poplatok cca 20€ pre členov , ale zaujímalo by ma na akú dlhu dobu sa treba zapísať.

ďakujem :)

evula 333

tak ja s fit up nemam ziadny problem, som s nimi uz dva roky a vsetko fajn. v cene solarka co mi vyhovuje a rocne setri nemale prachy. taktiez napoje co nieje vsade. a k tym zmluvam, kamoska vypovedala pretoze nestihala z prace a ak to spravne vypoviete (2 mesiace pred koncom tusim) tak nemate najmensi problem. dlhsie cakala na vratenie depozitu za kartu ale aj toho sa dockala.

evula 333

tak ja s fit up nemam ziadny problem, som s nimi uz dva roky a vsetko fajn. v cene solarka co mi vyhovuje a rocne setri nemale prachy. taktiez napoje co nieje vsade. a k tym zmluvam, kamoska vypovedala pretoze nestihala z prace a ak to spravne vypoviete (2 mesiace pred koncom tusim) tak nemate najmensi problem. dlhsie cakala na vratenie depozitu za kartu ale aj toho sa dockala.

Lucifit

Vy ste teda podaktori dobre teliatka...:) to myslim v dobrom...uz ste skusali niekedy niekde napr u mobilneho operatora vypovedat zmluvu len tak zo dna na den? :D tiez by vam to asi nepreslo ze...firma sa samozrejme chrani aby mohla udrzat ceny pre ludi co fakt chcu chodit a iba nevymyslaju...pre mna fitko za 100 bodov! ale kazdy ma samozrejme pravo na svoj nazor. :)

NatinKa27

Ahojte,
Mate niekto nejaky vzor ako ma vyzerat vypoved zmluvy? Chcem ukoncit clenstvo vo Fitup a neviem ako by mala vyzerat pisomna podoba.

Dakujem

Kika22

Urcite uvedene fitko neodporucam.Kym tam chodite,nie je ziadny problem.Akonahle date vypoved z nejakeho dovodu tak zacnu problemy.Date vypoved v januari a oni pozaduju platby za sluzby,ktore nevyuzivate az do juna. Su ti dost divne obchodne podmienky, prinajmensom dost neeticke.A ak nezaplatite tak mate problem so sudom a exekutorom.takze toto fitko urcite nikdy viac!!!!!!

Dusan3105

Ahojte, vedel by mi niekto z Vás poslať na mail (dusan.barna@gmail.com) vzor žiadosti o zrušenie členstva do FIT UP. Ďakujem

Barbie123

Mam rovnake skusenosti ako vacsina. Neschopny personal, arogantna komunikacia a spokonost zakaznika je pre tuto firmu posledna v poradi. Depozit mi za kartu nevratili tiez. Uz by som tam nikdy nesla a nikomu neodporucam ani zakladat si clenstvo. Slecny, ktore obsluhuju vo fitku nevedia ani co je v zmluve napisane.

max123

Zdravim, NEDAJME SA neviete ako by som zrusil zmluvu s fit up uz som im doniesol aj vypoved aj doklad o prestahovani ale stale to natahuju ze mam doniest take a take potvrdenie nie a nie to ukoncit. Dakujem