Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťah na dialku - ako dalej ?

Príspevok v téme: Vzťah na dialku - ako dalej ?
kolettka286

Ahojte.. mam priatela, teraz preslo prave 4 a pol roka, co sme spolu . uz takmer dva roky pracuje v zahranici-v Rakusku :( Mam 22 rokov.. on 25.. jeho rozhodnutie-ist pracovat do zahranicia, ma totalne zaskocilo a dodnes s tym nie som zmierena.. kvoli tomu mame neustale konflikty.. prvy pol rok bol hrozne tazky, nemal ani internet.. nic.. domov prichadza tak 4-5 krat rocne.. max na tyzden, ci 4-5 dni .. 3-4 krat rocne sa snazim ist za nim aj ja aspon na tyzden-dva, ale je to tazke, pretoze tiez pracujem a popritom aj studujem externe.. koncim buduci rok Mgr. .. dohodli sme sa, ze po skonceni skoly pojdem za nim .. ale strasne to uz skripe medzi nami-kvoli tej dialke ! proste kto uz bol alebo je v takom vztahu, vie o com hovorim.. chybaju dotyky, komunikacia, nikdy tu nie je kedy ho potrebujem, dlhe vikendy bez neho-aj ked mam kamosov.. ale. priatel je priatel ! v nedelu sme sa pohadali.. povedala som mu , ze je koniec.. odvtedy ma nekontaktuje vobec .. ja ho tiez nie .. obaja sme tvrdohlaví ... na sviatky mal prist domov.. ale este to nebolo iste.. ani neviem, ci vobec dojde. . . a myslim, keby aj dosiel, aj tak by sme sa len hadali .. myslela som si, ze ta dialka nas spoji .. ale stal sa pravy opak .. brutalne nas to rozdelilo ! nikomu neprajem vztah na dialku .. rozmyslala som uz aj nad tym ze dam v praci vypoved, a pojdem za nim ! a najdem si pracu aspon sezonne.. jun-september.. potom skola.. potom zas.. aj tak tu dostavam len minimalnu .. a tam za 4 mesiace by som si zarobila viac ako tu cely rok ! .. a mohli by sme byt spolu .. ci ja uz neviem co by sa dalo robit :(( cele je to take komplikovane.. nepredstavovala som si zivot ako 22 rocna takto :( .. buduci rok je este strasne daleko ! a caka nas aj leto ! z dovolenky zase nic , pretoze nebude mat tolko volna.. a tiez si ho nemozem privlastnit ! viem, ked dojde domov, ma aj kamosov aj rodinu ! nemoze sediet len pri mne :( a aj to ma ubija !!!! .. ani neviem, aku radu chcem od vas .. ked je niekto v takej situacii, nech mi poradi, ako to zvlada.. lebo ja uz neviem, co by bolo naj ..

kolettka286

.mne to prislo straaasne neskutocne ponizujuce a primitivne :( :( ja mam z toho dodnes traumu a snivaju sa mi zle sny ! ., revala som vtedy celu noc ! .. ale priznavam si chybu ! nemala som mu dat facku a nemala som sa vtedy vracat za nim ! ... mala som odist domov ! .. a kecat s nim na druhy den .. !! ja viem ! ale ja som mu zle nechcela ! a na druhy den rano mi dosla sms ze asi sa ti mam za nieco ospravedlnit, lenze ja si nic nepamätam.. a potom o hodinu na to dalsia sms ze ospravedlnenie beriem naspät !! lebo som sa povypytoval ludi a ze ano bol som ozraty jak somar, ale ty si sposobila cely cirkus ! a ako si jednala s mojou mamou a sestrou ! tak zbohom ! proste mi ani nedal sancu, aby som mu opisala, co som ja prezila do riti !!! po skoro 5 rokoch vztahu chapete ?? !!!!!! a ja som tam bola celu dobu od zaciatku do konca ! co o tom vie jeho mama ? povedala mu tak, ako chcela ! cely den som sa mu snazila dovolat, on ma ignoroval.. ze je koniec... potom v sobotu mi povedal, ze sa zastavi.. kedze v nedelu odchadza .. zastavil sa, aby mi oznamil, ze je koniec. ze som uzasna, krasna, inteligentna, starostliva, ale ze je koniec ! ze on tak vela lasky, ako mu davam ja ani nepotrebuje ! ani tolko starostlivosti ! ze aj to mu vadi, ked mu nabalim a kupujem plno veci, ked sa vracia do rakuska .. :( .. ja som nevedela, ze to moze vadit niekomu, koho milujeme ! .. a este kecy ze keby chcel ostat so mnou, tak by sa musel vzdat kamosov a rodiny, lebo ja ich neznasam.. a ze to nechce. ze na mna sa da zabudnut, ale na nich nie ! -ale ja som nikdy nechcela aby sa ich vzdal do frasa :( .. ano, ja viem ze mam chyby ! som velmi prchka, panovacna... ked nie je po mojom, tak sa mi zruti svet.. som strasne naladova § ale aj on ma chyby, ktore sa mu snazim tolerovat ! .. kazdy mi hovoril, ze si ma nezasluzi, lebo neni ani pekny ani dobry.. nema nic ! .. a ze pri nom budem len trpiet.. ale .. ja sa od neho neviem odputat ! mozno ze potrebujem pomoc odbornika !! :( :( zacala som ho prosikat o sancu !! a ze to zvladneme a bla bla .. on fest ze nie nie nie .. a nakoniec mi povedal ano, ale ze nevie si predstavit, ako teraz budeme fungovat ! moji rodicia sa teraz strasne hnevaju !! v den odchodu mi strasne zacal plakat, ze preco to tak muselo byt ! .. potom sme sa rozlucili .. s tym ze to skusime este nejak zachranit.. ale nevieme ako .. on sa vratil, hned vecer mi pisal sms ze ako vosiel do svojej izby, tam ma plno mojich veci a reval ako decko a ze mu strasne chybam a ze sme to posrali .. no a potom sme si pisali kazdy den mail.. take neutralne veci .. a on fest ze mu chybam a vela nad nami rozmysla, ze co by mohlo byt riesenie... no a potom dosiel vikend.. a ja som si len vtedy vsimla, co mi pisal na skype ze tak plakal a bla bla .. a som mu pisala, ze som nechcela aby bol smutny kvoli mne.. a on na to ze jooj tak to som len vtedy citil, ked som dosiel.. teraz je uz vsetko ok lebo tam ma kamosov a nikdy nie je sam :D !! a chce aby som sa ja zmenila, lebo tu prchkost mi nevie dalej tolerovat ! .. ale on si robi co chce nadalej .. ked ma program, prestanem mu existovat, ked je sam a nudi sa, musim byt k dispozicii :( ..

TinaM

Pane boze...prec od tejto rodiny, od chlapa, ktory sa neviem spravat (jemne povedane) ked si vypije.Toto fakt nema zmysel, fuj. Az mi blbo zostalo, ked som to citala.

kolettka286

Maoam: študujem marketing.. takze na SR nemam sancu :D .. ostava mi este rok a cim dalej, tym viac rozmyslam, ze vypadnem niekde do zahranicia pracovat ! ..

cele to dopadlo uplne ze hrozne ! .. no akoze prve tri dni sme len tak kecali o vsetkom a rozoberali sme vsetko .. potom sme sa nejak udobrili.. chodil za mnou takmer kazdy den .. potom cez vikend sa to posralo .. lebo sme mali ist niekde..a on tam chcel tahat aj svoju sestru.. mne sa to nepacilo .. lebo ona nam diktuje, kde mame ist na valentina, ona nam hovori, kde mame ist v lete a vsetko je dobre co ona vravi ! ale to je jedno .. ina tema.. tak sme sa pohadali a nakoniec sme nikam nesli .. potom ostal este doma na tyzden, kvoli zubarovi .. a potom prisiel osudny stvrtok !!!!!!!!! mali sme ist na navstevu za kamosmi co maju male babo .. a ja som soferovala, on si chcel vypit s tym kamosom.. vsetko bolo ok, citila som sa fajn .. len ked uz otvorili aj druhu flasku a vypili ju celu, tak uz som mala dost ! cely bol cerveny, smrdel, kecal hovadiny.. uz bolo vecer osem hodin ! nechcela som ostat tak dlho ! uz aj kamoska mi naznacovala akoze chodme prec, lebo aj mala chcela spat .. ale oni len pili a pili.. no a potom .. ja som sedela a on pri mne.. kamoska sa zohla akoze mi da pusu na rozlucku.. a dala aj jemu a on ako sa tak zohinala ju chytil tak z boku za prsia !! a ja tam medzi nimi a kamoska ze to co .. ale akoze sa usmievala a on ze nevedel som odolat, take su obrovske !! vo mne to uz vrelo.. hovorila som ze padame domov.. ale povedala som si ze budem pokojna .. celu cestu som jej nic nepovedala.. celu cestu grgal, prdel .. aa . no neva.. potom uz sme boli skoro doma a som sa mu podakovala, ze ma ponizil a ze bol primitiv.. a strelila som mu facku !!! ale brutalnu :D !! ale nic nepovedal .. potom som ho poprosila, aby vystupil z auta ze ja pojdem domov na jeho aute a na druhy den mu prinesiem.. on ze ok ok .. a potom mu preskocilo, vytrhol kluce z auta a zacal bezat ! .. ja som pozerala ze coo pre boha ! na to vysla jeho matka ! .. -ona je tiez taka kategoria ako jeho sestra ! ja s nimi akoze nemam ziadne nezhody, ale vadilo mi vzdy ako sme museli napr. kvoli nej prist domov z vyletu, lebo jej sa nechce chodit peso od mamy, co byva asi desat domov od nich a mala take tahy ! piekla som im zakusky napr. na velku noc.. a ani sa nepodakovala ! .. aj financne som im pomahala.. ale to neva.. to je zas o dacom inom.-ale nikdy som jej nic nepovedala ! ale jemu hej .. ze mi toto vadi na jeho mame a sestre a tamto .. no a oni isli za nim autom, mna tam nechali stat .. preslo asi 15 minut, nikto neprichadzal.. telefon mi nebrali.. tak som volala bratovi, aby prisiel po mna.. on dosiel no a potom som spravila osudnu chybu ! chcela som ho vidiet, ci dorazil domov ci je OK ! ja som vazne nechcela cirkus ! a ked som dosla pred nich, uz mali zamknutu branu, dvere, vsetko ! a vysla jeho matka a tak silno ma zacala tlacit aby som sla prec ! videla som ze tam za nou stoji on, a on ze pojdem von k nej .. ona sa ho snazila zastavit.. ale on vysiel.. ona cely cas stala vo dverach.. ja ze dve minuty a idem het.. som mu chytila hlavu a tak potichu som mu hovorila ze idem domov s bratom a ze preco si mi to spravil.. a ze chod si lahnut, zajtra pokecame ! no a jeho mama sa postavila za mnou ! a ja som sa jej spytala, ze preco ma nenecha s nim osamote ? a on na to vybuchol ale jak zmyslu zbaveny !! ze ako ja rozpravam s jeho matkou ze co si to dovolujem a ze kto som ja ! a potom zacal bezat preskocil branu a bezal jak nenormalny ! jeho matka na mna zacala revat, ze toto si chcela ? totooo ! ja som tam stala a plakala ! vobec som nechapala, co sa deje ! ale asi na mna preto krical, lebo som zvykla mat reci na jeho matku ! ale ja by som si NIKDY nedovolila byt drza !!!!!! !! no a ja som zacala bezat za nim, lebo som sa bala, ci nevybehne dakde pod auto .. a brat tam stal pred ich branou.. len ona nevedela, ze je to moj brat ! a povedala ze som smradlava ku*va !!!!!!!!!!!!! na mna !

Maoam

kolettka, CO studujes, aku VS, aky odbor konkretne?

Agnes - tak asi sa az tak strasne neprisposobuje, to by sa uz drvila nemcinu jak diva ;-), no a s tym degradovanim prace si to mierne prehnala, prepac za uprimnost - ale osobne toto nemam rada.

Agnes999

A co tam ty chces robit s vysokoskolskym vzdelanim, umyvat zachody alebo utierat pokakane zadky? Ako brigada popri skole to moze byt ok, ale zasit sa tam po skole a robit len pomocne prace na ktore nepotrebujes ani dokoncenu zakladku, to ti pride fajn? Bez jazyka tam inu pracu nedostanes a sama pises, ze nemecky sa ucit moc nechces. Hrozne sa mu vo vsetkom prisposobujes, on tebe v nicom a az ten vztah skonci, zistis, ze si mozes do zivotopisu napisat pocet zachodov ktore si umyla.

Maoam

tak s tymto suhlasim, najhorsie co moze byt, je riesit problemy bez osobnej fyzickej pritomnosti - medzi 4 ocami, ale cez net, kde sa ludia nevidia a riesit nieco pisomne.....kde nevidia ludia mimiku, gestikulaciu, ton hlasu, kde nie je fyzicka pritomnost, narobi vela problemov

Iba Katka

Chápem ťa, keď je človek v strese, tak útočí na toho najbližšieho. Ja som raz mala odísť do zahraničia od priateľa (čo nakoniec ani nevyšlo, ale dobre) a asi 2 mesiace som sa pripravovala na odchod a bola som strašne nervózna a v strese. A odniesol si to hlavne on. A on bol tiež nervózny lebo vedel, že sa blíži čas, kedy ho tu nechám. Tak sme sa hádali, plakali až kým celý môj odchod nepadol a potom prišla úľava a pokoj.