Chcem sa opytat zien, co mam robit? Som 20 rokov zenaty a poslednych par rokov mam taky problem, ze manzelka strasne zvaznela. Ja som bol vzdy srandista a taky spontanny. Nikdy som nebral nic smrtelne vazne, lebo vsak ked nejde o zivot, ide o h...o. Strasne mi to vadi, ze jej nemozem dat iba tak pusu na ulici, lebo podla nej sa to nehodi na nas vek - maximalne mi dovoli drzat ju za ruku, ale ani okolo pliec ju nemozem verejne chytit. Nemozem urobit nejaky for z toho isteho dovodu, lebo sa rozhneva, ze saskujem. Kedysi bola aj ona spontanna a preto som sa do nej zamiloval. Sexualny zivot mame pravidelny, len prejavuje sa to aj tam - uz ziadne experimenty, iba klasika misionar - vsak mame po 40-tke. Prestava ma to bavit. Ja sa nechcem pripravovat na starobu, ja chcem zit pre dnesny neopakovatelny den, ci svieti slnko, ci prsi, ci snezi, ci mam 20 alebo 60. Nie je to preto, ze by som sa chcel nasilu robit mladym, len mam jednoducho taku povahu a tak to citim. Mame uz dospele deti a ja sa bojim, ze ak to takto pojde dalej, tak budem musiet od nej, i ked velmi nerad, odist a najst si zabavnejsiu partnerku. Nie je to tym, ze by bola unavena - v domacnosti jej pomahame a davame si vela veci robit ako sluzby. Chodime na vselijake akcie, vylety, i niekolkodnove, aby odisla zo sterotypu, no vsade sa podla nej musime sppravat distingovane podla nasho veku. Mne je z toho niekedy uz do placu. Co by ste mi poradili? Mam sa jej prisposobit, o ked asi do konca zivota budem trpiet alebo mam fakt zacat uvazovat o rozvode a hladani si zeny, ktora mi bude povahovo blizka?