Ahojte, mám takú malú dilemu. Do svojich 23 rokov som bola panna. Prvý partner ma nechal po 3 mesiacoch a trvalo mi 2 roky sa spamatat. Teraz som si nasla noveho, ktory ma hrozne lubi a zniesol by mi aj modre z neba. Problem je ten, ze ja ho nelubim. Je mi sympaticky, sme spolu uz 4 mesiace, rada sa s nim bozkavam a vsetko okolo, no neviem mu opatovat jeho city. Je z toho zufaly. Teraz planujeme ist na vikend prec, a asi pride aj na sex. Dokazali by ste mat prvý sex s niekym, kto vas neskonale lubi, ale vy jeho nie ?
Sex bez 100% lásky?
Ked si chces len uzit, preco nie. Nemusi v tom byt vzdy laska.
Ak nechces tak to nemusis robit, ked ste uz cosi skusali tak potom to je jedno, rob to co ti kaze hlava a telo.
Takze to teoreticky mas jedno. Aj keby ste ste sa rozisli uz nie si uplne "cista" pre dalsieho partnera.
nemôžeš byť čiastočne panna, buď si alebo nie si ... čo to v tvojom slovníku znamena??
Lebo sex bez lásky je o ničom.
Prečo to nemá zmysel ? Ja som ešte čiastočne panna, keď sme to skúšali, tak sa do mňa nevedel dostať... Nehovorím, že by som nechcela to robiť s niekym , koho ľúbim, no minulý rozchod ma natoľko poznačil, že zaľúbená už nikdy nechcem byť. Tie 2 roky spamätávania sa boli hrozne ťažké...
Nemá to zmysel.
No, hovoríš, že si bola panna, takže už asi nepôjde o prvý sex. Ale pýtaš sa, či by je možné mať sex s niekým, koho síce neľúbime. Dá sa to, samozrejme, ale tu je otázka skôr taká, či ty chceš mať sex, aj keď vieš, že to nebude z lásky.
Je to na Tebe, či to budeš chcieť alebo nie. Na silu to určite netreba robiť, pretože by si z toho iste nemala dobrý zážitok.
Ak mas mat sex len preto, aby si sa zbavila panenstva alebo len preto, ze ste na vikend prec a "patrilo by sa to", tak ten sex nemaj. Pretoze ti garantujem, ze za takych podmienok to skonci sklamanim a vas vztah sa este zhorsi.
Ja urcite nie ale mozno to zalubenie pride po sexe ,mozno sa ti to s nim bude pacit natolko ze sa nakoniec do neho zalubis a zacnes si na nom vsimat aj to so mozno teraz prehliadas ....Nechaj tomu volny priebeh , si panna takze ak to nechces tak nie ,malo by to byt spontanne, rob to co budess citit ,tes sa z jeho lasky a peknych okamihov ...