Sex bez 100% lásky?

Príspevok v téme: Sex bez 100% lásky?
nezalubena

Ahojte, mám takú malú dilemu. Do svojich 23 rokov som bola panna. Prvý partner ma nechal po 3 mesiacoch a trvalo mi 2 roky sa spamatat. Teraz som si nasla noveho, ktory ma hrozne lubi a zniesol by mi aj modre z neba. Problem je ten, ze ja ho nelubim. Je mi sympaticky, sme spolu uz 4 mesiace, rada sa s nim bozkavam a vsetko okolo, no neviem mu opatovat jeho city. Je z toho zufaly. Teraz planujeme ist na vikend prec, a asi pride aj na sex. Dokazali by ste mat prvý sex s niekym, kto vas neskonale lubi, ale vy jeho nie ?

Cestovatel30

Ked si chces len uzit, preco nie. Nemusi v tom byt vzdy laska.

Ak nechces tak to nemusis robit, ked ste uz cosi skusali tak potom to je jedno, rob to co ti kaze hlava a telo.

Takze to teoreticky mas jedno. Aj keby ste ste sa rozisli uz nie si uplne "cista" pre dalsieho partnera.

nezalubena

Prečo to nemá zmysel ? Ja som ešte čiastočne panna, keď sme to skúšali, tak sa do mňa nevedel dostať... Nehovorím, že by som nechcela to robiť s niekym , koho ľúbim, no minulý rozchod ma natoľko poznačil, že zaľúbená už nikdy nechcem byť. Tie 2 roky spamätávania sa boli hrozne ťažké...

blecha

No, hovoríš, že si bola panna, takže už asi nepôjde o prvý sex. Ale pýtaš sa, či by je možné mať sex s niekým, koho síce neľúbime. Dá sa to, samozrejme, ale tu je otázka skôr taká, či ty chceš mať sex, aj keď vieš, že to nebude z lásky.
Je to na Tebe, či to budeš chcieť alebo nie. Na silu to určite netreba robiť, pretože by si z toho iste nemala dobrý zážitok.

Dadula56

Ak mas mat sex len preto, aby si sa zbavila panenstva alebo len preto, ze ste na vikend prec a "patrilo by sa to", tak ten sex nemaj. Pretoze ti garantujem, ze za takych podmienok to skonci sklamanim a vas vztah sa este zhorsi.

Susy1982

Ja urcite nie ale mozno to zalubenie pride po sexe ,mozno sa ti to s nim bude pacit natolko ze sa nakoniec do neho zalubis a zacnes si na nom vsimat aj to so mozno teraz prehliadas ....Nechaj tomu volny priebeh , si panna takze ak to nechces tak nie ,malo by to byt spontanne, rob to co budess citit ,tes sa z jeho lasky a peknych okamihov ...