Sex bez 100% lásky?

Príspevok v téme: Sex bez 100% lásky?
nezalubena

Ahojte, mám takú malú dilemu. Do svojich 23 rokov som bola panna. Prvý partner ma nechal po 3 mesiacoch a trvalo mi 2 roky sa spamatat. Teraz som si nasla noveho, ktory ma hrozne lubi a zniesol by mi aj modre z neba. Problem je ten, ze ja ho nelubim. Je mi sympaticky, sme spolu uz 4 mesiace, rada sa s nim bozkavam a vsetko okolo, no neviem mu opatovat jeho city. Je z toho zufaly. Teraz planujeme ist na vikend prec, a asi pride aj na sex. Dokazali by ste mat prvý sex s niekym, kto vas neskonale lubi, ale vy jeho nie ?

cokokeksik

nezalubena- WAW netreba...este by som povedala, ze ked sa ten vztah"TA LASKA" vybuduje casom- spolocnymi drobnostami, je to este krajsie...na tvojom mieste by som s tym nemala problem. Vlastne, u mna to bolo velmi podobne, iba to prislo o trochu neskor ;) vela stastia

nezalubena

Sejla, ja som to pochopila. Preto si vazim tohto sucastneho partnera, nechcem mu nijak ublizit. Len problem je, ze som sa nezalubila. K byvalemu by som sa isto nevratila.

nirv

Chápem ako sa cítiš. Mozes čakať roky a aj tak to nemusíš už zažiť. Sex je fyziologicka potreba, neublíži ti to, ale ani citovo nenaplní. Je to na tebe, no.

Sejla

nezalubena no možno ťa to prekvapí, ale zažilo to zopár z nás... ja som tú svoju poznala dva roky. Denno denne... som ho poznala viac, než on sám seba. A skončilo to. Bolelo to.. Lenže ja som pochopila, že je koniec, že to nebol ten správny, že zrejme tam vonku je pre mňa niekto iný. Narozdiel od teba.