Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapi, preco toto robite?

Príspevok v téme: Chlapi, preco toto robite?
zufalec!

Frajerovi som cez vikend nasla hole fotky jednej baby a jeho tiez hole fotky. Nasla som ich tak, ze som mu omylom vymazala pesnicku a ked som ju isla z kosa vytiahnut, tam som to nasla, akoze vymazane. Na moje pocudovanie som dokazala zachovat klud, ale inak to vo mne vrelo... Spytala som sa ho, ci ma odo mna malo komplimentov, aby toto robil, alebo ci ma nejake komplexy alebo je inak frustrovany alebo ci si potrebujem dokazovat, ze je stale ziadany, aj ked je zadany. Tri rozne otazky, tri rovnake odpovede - NEVIEM. Kto to ma potom vediet??? Baby, vam co povedal ten vas pri takejto situacii?

zufalec!

Lulita - no odúvať sa nebudem, na detinské správanie ja moc nejsom, ale každopádne mu to dám kapánek vyžrať :)

winki

Tie rady pochopíš, keď sa o pár rokov ohliadneš a zistíš, že minimálne raz ročne riešiš s partnerom ten istý problém stále dokolečka.....lebo tebe to vadí, pre neho je to normálne. A veľmi pochybujem, že ty sa s tým zmieriš.

zufalec!

anjelik* - no ved nie vlastniť... On ma volného času kopu a asi aj vela, ked nevie, ako rozumne s ním naložiť. Porozprávame sa určite ešte, ale asi trošku pritvrdím, lebo áno, v kútiku duše ma to škrie. Na fore to riešim preto, lebo som chcela vedieť viac názorov, ale tu sa človek dočká len posmeškov, aký je blbý, naivný a ja viem čo...

Lulita

tak sa aspon poriadne oduj (ked si myslis, ze ti za to stoji), on musi mat pocit, ze mu to nechces odpustit, inak si bude nadalej robit co chce a ty sa budes dookola trapit

zufalec!

"Podľa sexuológa je internetová erotika lepší „koníček“ ako hmatateľné ženy. Pre partnerku je to slabá náplasť, ale on vôbec nemá pocit, že robí niečo nedobré alebo zakázané. Ani by mu nenapadlo, že ponižuje. Berie to ako príjemnú zábavu a neškodné vyrazenie.“ - to je vyjadrenie jedného psychologa na túto tému a ja to vidím rovnako. Viem, že mi nechcel ublížiť. Ja mám pocit, že chlapi v tomto nejak nepremýšlajú. Každopádne to chcem s ním ešte prebrať, ale určite to nebudem riešiť rozchodom, ako mi tu radilo zopár feministiek...

winki

ALebo ešte lepšie by bolo pre Vás baby zamyslieť sa nad sebou.....prečo riešite to čo veľmi dobre viete, že nevyriešite ináč ako odpustením. Zbytočne si robíte vrásky a dusno v partnerskom vzťahu. Dobre viete, že sú raz taký.

Sejla

kardinal a to si fakt myslíš, že tu niekto rozbíja vzťahy? Ak si tu niekto povie svoj názor, ktorý POCHOPITELNE je len na základe stručného popisu zakladatelky, ako môže byť niektorá z nás dôvod na rozchod? To snáď nemyslíš vážne.. nie sme žiadna sekta feministiek, fórum je o ľuďoch a ich subjektívnych názoroch...Niekto chce priamo vedieť, ako to vnímajú druhí, tak prosím, podľa mňa je jej frajer prasa... ako sa už ona v reálnom živote zariadi, je jej vec..