Frajerovi som cez vikend nasla hole fotky jednej baby a jeho tiez hole fotky. Nasla som ich tak, ze som mu omylom vymazala pesnicku a ked som ju isla z kosa vytiahnut, tam som to nasla, akoze vymazane. Na moje pocudovanie som dokazala zachovat klud, ale inak to vo mne vrelo... Spytala som sa ho, ci ma odo mna malo komplimentov, aby toto robil, alebo ci ma nejake komplexy alebo je inak frustrovany alebo ci si potrebujem dokazovat, ze je stale ziadany, aj ked je zadany. Tri rozne otazky, tri rovnake odpovede - NEVIEM. Kto to ma potom vediet??? Baby, vam co povedal ten vas pri takejto situacii?
Chlapi, preco toto robite?
Dadula - jasne, ze je chlapec zvyknuty, ze mu to prejde - kym nenarazi (mozno) raz na jednu, u ktorej mu to neprejde....a bude velmi prekvapeny, lenze tieto typky maju velmi velky sklon k tomu, obratit mihom sekundy vsetko naopak a tak je nakoniec na vine ta druha strana :D. Su verbalne aj odrbavacsky fakt zdatni.
Dadula56: oba palce hore :-)
neviem, co robis, ale zvaz este raz tu psychologiu ;-), bola by si jedinecna
Ja som vcera vecer este mienila vyjadrit sa k tomu, preco si tolki ludia okamzite myslia, ze su ti druhi, ktori reagovali hnusni a skodoradostni, nuz, viem, ze je takych ludi vela, ale z bab, ktore tu povedali o tom chumajovi pravdu, nie je skodoradostna ani hnusna ani jedna jedina a to tu sledujem velmi dlho.
A miestny pan kardinal sa priradil k dlhociznemu zoznamu nadavajucich do feministiek, pipiek a Co., ked dochadzaju argumenty, co uz.
Ako som pisala Doubledogovi - par % zien nie je blbych ani naivnych (rsp. si uz kadecim presli a precitli do reality) a s tymito par % zenami maju muzi sakramentsky problem (vid vyssie uvedene nadavky a ostatne, co nemienim opakovat).
Nuz a dalsi fenomen je ten, ked si odrbavane ziena este brani toho svojho, ok, to sa psychologicky da este aspon velmi dobre vysvetlit, ale....skodoradost som tu fakt vcera nevidela ani jeden jediny raz - myslim od prispievatelov.
tato tema by sa mala volat "Zeny, preco toto robite?"
Este jednu vec som zabudla: nikto sa tu netesi z tvojho nestastia. To si nemyl. Tu skor mieste feministicke harpye ako ja alebo ine prispievatelky sem nevedia pochopit taku naivitu. Naivita ako vlastnost, nie urazka. Urazka by bola trocha inak podana.
Jediny, kto sa zo vzniknutje situacie tesi je tvoj priatel, lebo si potvrdil, ze sa mu prepecie vsetko, co urobi. Staci len predniest zopar utesujucich viet.
No teda, tolko sa tu pise ako toto forum rozbija vztahy. A hla dalsi zachraneny, pretoze kazda s podobnym problemom (a ze ich tu uz bolo neurekom) sa najprv postazuje ako bola zradena, podvedna. Ocakava cosi...neviem co, pretoze ked niekto napise, ze to je normalne, tak lapi besnotu a ked niekto napise, ze ho ma kopnut z rozbehu, tak je besna rovnako. Striela sa tu terminmi, najma "feministka" je oblubena. Zena sa pretransformuje na advokata prav muzskeho lestenia ega, a to este takeho dost primitivneho lestenia ega. On predsa nevedel, nechcel, neublizil by, nepodviedol. Potom ma zrejme ale naruseny mozog, ak si myslel, ze to neublizuje. A s narusenym tiez neradno zit.
Autorke otazky dporucam temu www.zdravie.sk, mozete sa aj skamaratit. Budete si rozumiet aj s tym zachranovanim vztahu a hnusnymi feministkami, co opustaju muzov pre take hluposti ako internetova nevera. Prajem vela dusevneho zdravia.
kardinal - ved ona bola uprimna voci nemu, on nebol, ked robil sprostosti poza jej chrbat, ubohe
karkulkaa :)
zúfalec!
zapamätaj si jedno...nikdy nerozprávaj o svojich problémoch lebo ostatných to vôbec nezaujíma ba sa priam z toho tešia...najväčšia radosť je škodoradosť....toto som sa naučila na vlastných chybách
V prvom rade ti ublížil on, lebo jej môže byť šumafuk čo si ty myslíš a čo tebe ublíži, čo ona s tebou má? Nič, prečo by sa mala zaujímať o teba?
Polož si otázku: Kto ti naozaj ublížil? Tvoj priateľ, ktorý ťa má milovať a myslieť na teba alebo cudzia ženská, ktorá ťa ani nepozná?
A stále si neodpovedala: Dokážeš mu po tom ešte dôverovať? Ak áno, tak klobúk dole, ale ja by som mu už nedokázala dôverovať
treba doma nastolit poriadok, ale urcite nie oduvanim. Toto predsa robia 12 rocne zabky, nie dospeli ludia.
Treba komunikovat, ale to sme zase pri uprimnom vyrovnanom vztahu, za to sa tu zvykne ludom vysmievat ...