Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapi, preco toto robite?

Príspevok v téme: Chlapi, preco toto robite?
zufalec!

Frajerovi som cez vikend nasla hole fotky jednej baby a jeho tiez hole fotky. Nasla som ich tak, ze som mu omylom vymazala pesnicku a ked som ju isla z kosa vytiahnut, tam som to nasla, akoze vymazane. Na moje pocudovanie som dokazala zachovat klud, ale inak to vo mne vrelo... Spytala som sa ho, ci ma odo mna malo komplimentov, aby toto robil, alebo ci ma nejake komplexy alebo je inak frustrovany alebo ci si potrebujem dokazovat, ze je stale ziadany, aj ked je zadany. Tri rozne otazky, tri rovnake odpovede - NEVIEM. Kto to ma potom vediet??? Baby, vam co povedal ten vas pri takejto situacii?

winki

Prečo toto robia? Lebo vedia, že im stačí povedať blbú výhovorku, zatváriť sa previnilo, týždeň sekať dobrotu a vymyslieť lepší spôsob maskovania nekalých vecí a ich ženuška im nebude robiť dusno v živote......PRESNE PRE TOTO TO STÁLE ROBIA.

Lepšia otázka by bola: " chlapci odpustili by ste nám to isté, čo mi odpúšťame Vám????"

anjelik*

Odpoveď na tvoju otázku, prečo to robí? Pretože je to vzrušujúce,je to veľmi podnetné a cíti sa pri tom dobre. :o)) On naozaj neuvažuje, či ti to ublíži alebo nie, je to pre neho hra. Muži a aj ženy sa prednostne radi hrajú a pod láskou si predstavujú každý niečo iné. Ja by som mu verila, že ťa miluje,ale to nevylučuje, že nebude túžiť po podobných zábavkách. Je len a len na tebe, či ti to vadí alebo sa nad to povznesieš a nebudeš to vôbec riešiť a najmenej na fóre. :o))) A svoj vzťah k nemu založíš na skutočnej láske a pochopení a nie na túžbe ho vlastniť.:o)

Lulita

kardinal - ine je ak ma chlap nejake tie fantazie, co ma snad kazdy clovek, je fajn ak su podobne, medzi partnermi, ale nehnevaj sa, naco je zene taky chlap, ktorý posiela svoje nahe fotky zene, ktora realne existuje? aby sa trapila? myslim, ze zivot je aj tak dost tazky, aby sa este zapodievala takymi tvormi, nieco vsetci chlapi to robia a maju potrebu, to treba vediet v prvom rade, radsej najst jedneho poriadneho ako stracat zivot s podradnym

nirv

Nebudem sa rozchadzat, ked mi neverný nebol a úprimne ma miluje :DD no co už s tebou. Tak si nechaj srat na hlavu. Neni si ty tá frajerka toho superhokejistu?

Leela333

zufalec: Tak nám prepáč, že sme ti neporadili podľa tvojich očakávaní. Bohužiaľ sa tu od nás ľudia dočkajú len úprimnosti, zavádzať ich nebudeme, ale to sa vám očividne nepáči, lebo vy nechcete, aby vám niekto strhol tie vaše ružové okuliare, vy chcete len umelé ubezpečenie, že všetko je v poriadku a partner vás nadovšetko miluje, aj keď si vymieňa nahé fotky s inými.

Leela333

Omg :D :D :D :D

Že keby vie, ako ti to ublíži, tak to nespraví :D

Čo sa tu dnes roztrhlo vrece s naivnými ženami?

Sejla

Maoam, ja by som to brala ako poklonu, vážne:) Však čo je také skvelé na spackanom manželstve, ktoré sa nechá rozbiť treťou osobou? Ľudia nechcú počuť pravdu, nechcú si otvoriť oči, vlastne je to hrozne patetické.

Maoam

Sejla: no vazne, dnes som z toho bola obvinena via internet, ze kvoli ludom ako ja je tolko rozvodov

a to som akurat povedala babe, ze ju odrbava priatel, co je absolutne jasna vec

ale tak co uz, nech ho ma nadalej za sväteho, jej problem