Frajerovi som cez vikend nasla hole fotky jednej baby a jeho tiez hole fotky. Nasla som ich tak, ze som mu omylom vymazala pesnicku a ked som ju isla z kosa vytiahnut, tam som to nasla, akoze vymazane. Na moje pocudovanie som dokazala zachovat klud, ale inak to vo mne vrelo... Spytala som sa ho, ci ma odo mna malo komplimentov, aby toto robil, alebo ci ma nejake komplexy alebo je inak frustrovany alebo ci si potrebujem dokazovat, ze je stale ziadany, aj ked je zadany. Tri rozne otazky, tri rovnake odpovede - NEVIEM. Kto to ma potom vediet??? Baby, vam co povedal ten vas pri takejto situacii?
Chlapi, preco toto robite?
ja som tu nikoho neurazal... moj nazor je, ze tu sudy vynasaju pipinky, a verim, ze nechcete urazat moj nazor :D
neviem co sa so mnou bavite, a naco na mna reagujete, zeby ste boli hasterive? Jedna mudra pani by povedala, ze "odujte sa" :D
a ty si zase situaciu podcenil
Kradinal a aky to je jav v psychologii, ked niekto nevie slusne vyhadrit svoj nazor, iba urazat nazory inych a aj samotnych autorov nazorov?
tak na to, ze o nas absolutne nic nevies, si bol akosi prirychly so skatulkovanim a neustalymi opakujucimi sa nadavkami... no comment
ale to len ukazuje, aky si
vsetko dobre a nezabudni navstivit aj toho psychologa
Takze ak tomu dobre rozumiem, tak tato vzorka 5ks pipiniek predstavuje podstatu toho, co je zena? :D
Ano argumenty som neuviedol, toto nieje politicka debata. Ja nemam ziaden argument k vztahu dvoch ludi, ktorych nepoznam. Vy ste vsak hotove rychlo, rozsudok bol vyneseny, a hotovo. Zomkli ste sa a vzajomne si tu drukujete, ale to je v psychologii uz davno objaveny jav, ze ti slabi sa zhromazduju a vzajomne si pritakavaju.
apropo Lulu, mas mail
Lulita: presne tak
Laara: :-)
Tvoj respekt voci zenam sa zjavne rovna nule.
Tu nejde o vyrovnany partnersky vztah (v ktorom si muz so zenou zarovno hladia do oci a su na jednej urovni vo vsetkom a kde vladne normalna komunikacia), to ti vsak zrejme uniklo.
kardinal sa boji, ze ostane malo naivnych pipiek na podvadzanie na svete, co potom bude robit, osvetu treba predsa zakazat :))
no presne, kardinal..ja tu tiez veru ziadne tvoje argumenty nevidim, ani v tejto teme, ani v tej teme o trojke..s nicim vecnym a relevantnym si neprispel, neporadil..len si prisiel rypat a dourazat nas..that´s all k tebe, lebo dalej nema zmysel reagovat na niekoho, kto tu bezdovodne prispievatelkam, ktore vyjadruju len svoj nazor, nadava do pipiek a anonymnych raroch..