Chronický zápal močového mechúra - očkovanie!

Príspevok v téme: Chronický zápal močového mechúra - očkovanie!
Mysulka

Tak mile damy a slecny,
vsetky spolutrpitelky, ktore sa tocite v bludnom kruhu...co ja som sa prave nedozvedela? V Nemecku maju ockovaciu lasku STROVAC proti zapalom mocoveho mechura, na slovenskych strankach sa to neda ani vygooglit. Jedna sa o rocne ockovanie, prve sa sklada z 3 injekcii , potom sa kazdy rok treba preockovat jednou. Cena 3 injekcii dokopy je priblizne 108 eur, kedze to v Nemecku poistovna neuhradza, nemal by byt problem objednat to aj v lekarnach na SK. Teda aspon v Rakusku s tym problem nemaju a povedali, ze by to malo byt bezproblemove aj na SK. Ak nie, tak treba zonat niekoho, kto byva blizko hranic a nech vam objedna v Hainburgu an der Donau v lekarni:) Cena jednej injekcie pri preockovani je asi 40 eur. Ak si predstavim, ze ma to zbavi problemov a kolko penazi som uz investovala, bezutesne. na brusinky, urinaly akut, wobenzym, imunoglukan, urovaxom, masticky, cajiky, kupele, zabaly, drzim kazdy jeden bod spravnej stravy, oblecenia,cikania, pitny rezim, vysadila som rped rokmi kvoli tomu HAK, liecim si pelovu alergiu... toto je mala cena :)

Jedna sa o liek, ktory pozostava z viacerych kmenov rektalnych bakterii (napr. Urovaxom ma len E.coli), ktore najcastejsie napadaju zensku floru. Injekcie zeny podla for znasaju velmi zle, dopredu varujem. Treba si zobrat den, najlepsie dva dovolenky. Niektore mali symptomy chripky, ine rovno potom zapal mocoveho mechura, ale zvacsa posledny. Bolesti na mieste vpichu, horucky. Lenze takmer kazdej to zabralo. Tie, co mali kazdy mesiac aj dvakrat mali podla vypovedi zapal uz len 2x do roka, tie co menej casto, jeden alebo ziadny po cely rok. Prvu injekciu znasali zeny najhorsie, potom im uz zvyklo byt mierne lepsie. podla studii to u 5% pacientiek nezabera.

Tak...co poviete? zvazujem to, na nemeckych forach su o tom celeeee romany a vsetky zeny su spokojne az na vedlajsie ucinky pri pichani. ale vraj to stalo zato. Dufam,ze sa tu rozbehne debata, ze vas poinformujem, kedze je tu tolko zufalych uzivateliek a na nasich strankach takato informacia ani len neexistuje.

PS: Nemci este maju aj nejaku silnu prirodnu nahradu namiesto ATB,tiez na zapaly mocoveho mechura a dost dobre ohlasy, trosku horsie ako pri vakcine, vola sa to ANGOCIN Anti.infekt N
a beru sa celkom solidne davky pri akutnom zapale a znizene pri udrziavacke, 500tbl stoji asi 40-50 eur. Vacsinou vylieci zapaly bez ATB.

mjanik

najistejšia liečba-vyhľadaj akupunktúru a začni ličbu oličiek a potom moč.mechúra.Možno bude stačiť preliečiť obličky

mimimimi

Mucne jedla som vysadila uz davno kvoli diete, takze tym to nebude. Na mna sa tazko hlada prirodna liecba. Nie na moj pripad a to ma uz polutovali aj lekari, ze som na tom zle. A kde zlyhala prirodna liecba nastupila medicina a zabrala. V kombinacii ockovania Gynatren, Strovac a 12 terapii instilaciou Iaruliru Prefil do mocoveho mechura som bez zapalu uz par mesiacov a konecne si zacinam uzivat aj sex a podvedomy strach, ze zas budem zapalovat sa uz vytraca. Vyrazne mi to zlepsilo kvalitu zivota. Za zmienku avsak urcite stoji, ze z posledneho zapalu, ked som odmietla brat uz 9. antibiotika po sebe (behom necelych 4 mesiacov!) som dostala radu od dievcata, ktore ma rovnake problemy a tato ju dostala od isteho urologa vo Viedni. Pit 100% nepasterizovany bio jablcny ocot. Jej lekar radil 1 PL v pohari vody 3 krat denne pro problemoch, ja som si pocas zapalu zvysila davku na 2PL 5 krat denne (a bol to hnus, raz som sa povzvracala), ale ono to zabralo. Uz 2. den nastalo male zlepsenie, 3. den vacsie, 4. den super a 5. som bola zdrava. Potom som znizovala davku a davala si pohar s 1PL octu vzdy pred spanim, aby to posobilo v moc..mechuri. A teraz uz neberiem nic. A ak som nahodou niekedy mala neista pocity, dala som si ocot pred spanim a do rana bolo dobre. Takze pri nom ostanem, skutocne sa osvedcil.

Victor12

Dobry den mimimimi , pisal som Vám email, chcel som sa niečo poradit , vedeli by ste sa na to pozriet. dakujem vopred za odpoved.

Tomas12345

mimimimi :

A múčne jedlá si skúšala vysadiť ? Co som aj čítal a počul tak vela ludom pomohlo proti zápalu ked vysadili mucne jedla.

mimimimi

Tomas12345 Za 12 rokov zapalov som skusala aj kurkumu, skoricu aj beta karoten, aj kopu inych metod, nemyslim si, ze niekto mi v alternativnej medicine dokaze nieco odporucit, co som este neskusala, okrem pichania si mocu do koze (to skusit nechcem a vlastne uzivatelka pise, ze ju to uplne nevyliecilo) a pouzite chloru-svoje zdravie mam rada. Venujem sa tu ockovaniu, lebo o tom chcem informovat ine zeny ,trochu sirit osvetu. Neberte si to osobne, ale o rady ako cesnak, probiotika, jablcny ocot, vitamin c, prasok do peciva, natron, brusnice, aloe, forkusil, d manoza, citrin, urovaxom, enzymoterapia, praslicky, pretrzlenova vnat, b komplex, kupele v roznych bylinach, precvicovanie mechura, bezaletexove kondomy, laktobacilove gely, vyplachy posvy, anionove vlozky a cokolvek obdobne nemam zaujem, lebo vsetko z toho som skusala a zapaly mam dodnes. Nejaka skorica moj stav a stav zien, co su na tom podobne, osobne poznam 2, tiez zeny okolo 30tky, nezachrani a nevylieci. Za tie peniaze, lebo som vzdy bola konzekventna a davala si slusne davky a dlhodobo, som uz mohla mat nove auto.

merilynn2

Kurkumu a škoricu si dávam roky do kávy (a štipku čierneho korenia, nech z tej kurkumy niečo mám), na zápal MM nemali žiadny vplyv.

philips

Merylinn, uvádzaná metóda pichania si nesterilného moču je síce schopná vyburcovať imunitný systém k produkcií protilátok voči daným baktériam, avšak je vysoko riziková. Hrozí zápal, vznik abscesu až septický stav, ktorý môže byť smrteľný. Dôrazne nedoporučujem pichať pod kožu akúkoľvek nesterilnú látku.

Tomas12345

mimimimi :

Vyskúšaj protizápalové potraviny typu kurkuma, skorica a každý druhy den pi deci mrkvovej stavy.

merilynn2

Ahojte, myslím, že na Slovensku by mala byť k dispozícii aj autovakcína, ktorá sa vyrobí "na mieru" zo vzorky od pacientky, ale aká je jej dostupnosť a podmienky, netuším.
Ja mám už pár rokov relatívny pokoj; predchádzal mu kolotoč zápalov, pichania v obličkách, ATB, skúšala som všetky možné výživové doplnky a čajíky, občas mi niečo zabralo (najprekvapujúcejšie boli pomarančové tic-tacy, asi vďaka vitamínu C, keď mi bolesť ustúpila do 15 minút), ale nebola som vyliečená a po pár týžňoch - mesiacoch sa zápal ozval zase. Mala som pocit, že z ATB som si akurát vypestovala nejakú rezistentnú kultúru (urológ mi kultiváciu nerobil a keď mi ju dala spraviť obvodná doktorka po preliečení, nič nenašli); zápaly neboli časom až také "ostré", ale zase mi nezaberali doplnky, čo predtým (vitamín C, D-manóza).
Tak som sa odhodlala a na základe rozhovoru v časopise WELLness (už dávno nevychádza) s MUDr. Vilmou Partykovou, ktorá sa venuje urinoterapii a okrem iného popisovala, ako si jej dcéra (zdravotná sestra) vyliečila chlamýdie pichaním moču pod kožu, som si kúpila striekačky, ihly, a 10 dní som si pichala ráno a večer pod kožu na bruchu moč nabratý do vyvareného hrnčeka. Možno je to šarlatánska forma autovakcíny, ale fakt je, že akútny zápal som odvtedy nemala. Doteraz sa necítim úplne vyliečená, občas si cítim obličky, ale vystačím si s vitamínom C so zinkom a prasličkovým čajom. (Na obličky mi pomohol aj wobeznym, ale už ho neznesiem na žalúdok.) Asi už nikdy nebudem mať číry moč bez zápachu ako pred prvým zápalom, no som vďačná za súčasný stav, keď nemusím myslieť na to, či som dosť pila, či ma vonku neofúkne, a či sa mi to zase nespustí po sexe napriek tomu, že som sa vycikala pred aj po.