Zdravím, chcela by som vedieť, či máva niekto každodenné návaly tepla po menopauze. Moja mama má už 56 rokov, menopauza začala tak pred 6 rokmi a neustále máva návaly tepla, každý den aj v noci. Nemôže byť za tým iná choroba?lekári jej akosi nevedia poradiť čo by to mohlo byť....
dakujem
Návaly horka
Ja som sa potýkala s návalmi tepla. Ostatné príznaky menopauzy ma až tak netrápia. Iste, v lete je to hrozné, ale ja som to mala po celý rok. Skúšala som také veci ako studené sprchy pred spaním, ale nemalo to žiadny účinok. Jediné, čo mi pomohlo bolo Womeno, ktoré má v sebe fytoestrogény a tie sú vraj veľmi dobré na menopauzu. Užívam ho dlhodobo už takmer rok a zlepšilo sa to o 90 %. Už ma to takmer vôbec netrápi.
Ale predsa len ved bylinky tu boli odjakziva a mali tu najvacsiu silu a ucinnost.
ano, viem, ze na toto su aj caje, ale netusim, ci realne aj pomahaju aleb to je len daky marketingovy tah :D
Podľa mňa je to ideálne komunikovať s lekárom. Ten by mal vedieť adekvátne pomôcť. Možno aj nejaké ženské čaje piť nie je od veci.
pravdepodobne za tym nie je ozaj nic, len ta menopauza. to sa stava, tieto navaly ju proste sprevadzaju, je to normalne :)
Príznaky, ktoré popisujete, môžu byť spojené s menopauzou alebo perimenopauzou. Hormónové zmeny, ktoré nastávajú v tomto období, môžu spôsobiť suchosť a podráždenie vagíny, čo vedie k páleniu a svrbeniu. Menopauza môže tiež spôsobovať nepravidelný menštruačný cyklus a nečakané krvácanie, ako ste zažili vy.
Odporúča sa konzultovať tieto symptómy s lekárom, aby sa vylúčili iné možné príčiny a zistilo sa, či je potrebná hormonálna liečba alebo iné intervencie na zmiernenie týchto problémov. Je dôležité byť trpezlivá a sledovať svoje telo počas tejto prechodnej fázy.
V menopauze aj moja svagrina tak mala ze z nicoho nic ak keby ju vedrom s vodou obliali, az take navaly mala.
Thank you for sharing templerun3.co