Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
OXY, mozes kona priviest k vode, ale pit uz musi sam. Ak nebude, zdochne Takto presne ja to z liecbou rakoviny.
Kosa zabezpecil svojej mame vsetko potrebne, aby sa z rakoviny dostala. Napriek ortielo onkologov, ze bude zit nie viac, ako [pol roka, zila vyse 2 a pol roka. Zial, ako sa citila lepsie, zabudala na to, co ju dostalo z rakoviny. Kosa stale posielal domov kopu vyzivy a ona vela z toho skladovala doma v garazi. namiesto toho sa dala na zmrzlinu a na huby a sladkosti. Ale to zistil kosa az po pohrebe.
A takychto ludi je viac nez dost, asi tak 85% ich je. A my presviedcan nemienime. Piseme, co mozeme a snazime sa aj osobne pomoct, pokial mozeme a cas (osobny, volny) dovoli. Ale "kone sa musia sami napit" a cerpat z informacii, ktore davame na svetlo sveta, nieco, co je uz davno uspesne rozbehnute na Zapade, kde ludia maju pristup k prirodnej medicine, "piju" z nej a dokazu sa sami doma z rakoviny vyliecit tak, ako sa ludia vedia doma vyliecit z chripky.
OXY, mozes kona priviest k vode, ale pit uz musi sam. Ak nebude, zdochne Takto presne ja to z liecbou rakoviny.
Kosa zabezpecil svojej mame vsetko potrebne, aby sa z rakoviny dostala. Napriek ortielo onkologov, ze bude zit nie viac, ako [pol roka, zila vyse 2 a pol roka. Zial, ako sa citila lepsie, zabudala na to, co ju dostalo z rakoviny. Kosa stale posielal domov kopu vyzivy a ona vela z toho skladovala doma v garazi. namiesto toho sa dala na zmrzlinu a na huby a sladkosti. Ale to zistil kosa az po pohrebe.
A takychto ludi je viac nez dost, asi tak 85% ich je. A my presviedcan nemienime. Piseme, co mozeme a snazime sa aj osobne pomoct, pokial mozeme a cas (osobny, volny) dovoli. Ale "kone sa musia sami napit" a cerpat z informacii, ktore davame na svetlo sveta, nieco, co je uz davno uspesne rozbehnute na Zapade, kde ludia maju pristup k prirodnej medicine, "piju" z nej a dokazu sa sami doma z rakoviny vyliecit tak, ako sa ludia vedia doma vyliecit z chripky.
stavajte sa k tomuto ochoreniu s respektom
A prečo im kosa nepomohol,svojim blízkym keď je rakovina banálne ochorenie?No vtedy ešte nebol internet,nebolo kníh a toľko informácií však?Taký múdry vie byť teraz každý.
OXY, aj Ty aj Kosa pisete o DVOCH rozdielnych veciach...Kosa pise o rakovine a Ty o ludoch. To, ze v okoli Kosy ludia umieraju na rakovinu ma skor docinenia s lahkovaznostou a slepotou, akou sa ludia vrhaju do naruce onkologov, cakajuc na zazracnu onkologicku liecbu.
Tym samozrejme netvrdim, ze rakovina je celkom banalna. Rakovina je podstatnejsie vyliecitelnejsia, ako to propaguje onkologicky priemysel. Nevyliecitelni su skor ludia, ako rakovina - kvoli svojmu nestastnemu pristupu a bludarskej viere v onkologiu.
Kosa píšeš o tom koľkí ľudia okolo teba zomreli na rakovinu,to znamená že až taká banálna neni.Ale hlavne ty vieš iba trepat blbosti a hrať sa na vševedka.
opravujem moj prispevok na vitamin C raz prispevok,1 gram esteru C je 110 mg vapnika,
(Predosle data som cital z 500 mg buffered tabletky)
Ja osobne tiez beriem v prvu hodinu , ked zistim ze na mna nieco,lezie az 3 gramy esteru c, potom 2 gramy a dalej po grame/dvoch kazdu hodinu.
Zatial sa mi nikdy nepodarilo dosiahnut limit crevnej tolerancie. Moj brat ale ho ma pod dva gramy za hodinu, tj nemoze brat nikdy viac, ako gram za hodinu.
Bambulecka, pravda bude asi niekde medzi Kosom a onkologickym priemyslom. Ale asi je to trochu blizsie Kosovi. Rakovina sama o sebe nie je taka komplikovana zalezitost. Komplikovane su skody sposobene chemoterapiam a palenim oziarmi a ine komplikacie sposobene medicinou. Nedarmo jeden francuzky profesor onkologie na dochodku skandalozne prehlasil, ze pacienti s rakovinou, ktori sa radsej ani neliecia onkologiou (a ani nicim inym, ani alternativami), zvyknu zit dlhsie a on sam by sa zdaleka onkoklinikam vyhybal. Povedal to pre media Profesor Georges Mathe.