Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

oxy,
v ramci SLOBODY SLOVA tvoj nazor respektujem.
nic viac. o pravdivosti tvojho nazoru ( nehovoriac o vypovednej hodnote) pomlcime.

damian

a toto sa nam vlastne ortodoxna medicina tiez snazi naprogramovat do hlav - ze je jedno, corobime, nadcha je bola a bude 7 dni. A ja uz davno viem, ze to je podvod ako hrom.

damian

samozrejme, ak sa nadcha potlaca paralenom, kvapkami a ktovie cim chemickym, nie je to vyhra. Ale ak sa potlacia prve priznaky (este bezhlienovite, ako kychanie, unava, bolesti celeho tela, dusenie v hrudniku, pobolievanie hrdla a pod.) zvysenym prisunom vody, vit C, chilli, kurkumou, nepolacaju sa len symptomy, ale samotne bakterie, a to je dobra vec.

alicia

mira, vôbec nesúhlasím s tvojim názorom na nádchu. Nádcha sa dostane aj z chladu, toť môj prípad. Ako sa hovorí neliečená nádcha trvá sedem dní a liečená týždeň. Ja som ju zvládla za 3 dni.

mira

Myslím si, že zabrániť nádche nie je až taká výhra.
Ak myslíš pod nádchou vylučovanie hlienov a kýchanie, je to znamenie, že telo sa potrebuje zbaviť prebytočných hlienov alebo prebytočnej vody. Ja nádchu ani chrípku, choroby z nachladnutia nemávam, pretože nejem hlienotvorné potraviny.
Kedysi som mávala nádchu 10 mesiacov z 12 tak viem, čo to je.

mira

Rakovina nie je banálne ochorenie, ale vyvrcholenie degeneratívnych procesov. Tieto sa banálne začínajú - únava, zahlienenie, prekyselenie, zlé trávenie a nabaľujú sa chyby jedna na druhú.

Keď ich človek ignoruje, stav sa stále zhoršuje.

Keď ich potláča liekmi, keď potláča liekmi prejavy bolesti, stav sa ešte viac zhoršuje.
Takto dospeje do vrcholného štádia a potom panikári.
Preto toto píšeme, aby degeneračný proces ľudia nenechali zájsť tak ďaleko, pretože cesta späť je o to ťažšia.

Nie je ale nemožná.

damian

ospravdelnujem sa za 3 x poslany text. Nie je to mojc chyba. Najskor mi to neposlalo vobec, pisalo mi neustale, ze zdravie.sk ma systemovu prestavku a teraz to tu vidim 3 x.

Uz mam dost tej systemovej prestavky - 10 x kazdy den, namojveru.

muc

a kosa je muz? :-O
inac s tym jeho stylom pisania je naozaj pravda. minule to tu niekto uz kritizoval a trochu sa to od vtedy zlepsilo, ale aj tak

oxy

no už chápem damian,je to o viere a dôvere,disciplíne,ale povedz kto by veril kosovi keď to nevie ani poriadne napísat,alebo nechce?Alebo sarkasmus je výhodný pre trafenie ciela?Ešte tebe a hlavne RNG sa dá verit.