Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
pomarance nezahlienuju.
kedze pochadzaju z tropov, tak su stavane na to aby splnali poziadavky na kvalitnu vyzivu prave tam v tropoch a subtropoch.
pomarance sa daju v pohode jest aj v zime u nas len ich treba nechat den dva v primerane vyhriatej miesnosti.
oxy,
si sa narodil v znameni BARANA?
vtedy chybala SLOBODA SLOVA!!!
BERESOVE KVAPKY? vtedy za TOTALITY ( nie socjalizmu, ten je mozno v nemecku ci svicarech) sa dali kupit ORIGINALNE BERESOVE KVAPKY BEZ PROBLEMOV. chod teraz do hociktorej lekarne. v tom lepsom pripade povedia nemame. v tom horsiom vedia o nich NIC.
ano zomreli v mojej rodine mnohi na rakovinu.
manzel tety: fajcil 40 rokov ( marsky, si pametas take malicke z ostrym smradlavym zapachom?) vzdy ked isiel vonku tak si dal dve tri... ochorel, zobrali ho na liecenie do Tatier (ako odbojar tak mu to umoznili rychlejsie) a po dvoch mesiacoch sa citil lepsie. Lenze to by musel tam nielenze byvat ale aj zmenit cely deny rezim. este raz v liecebnom ustave ked bol tak bolo jasne ze mu to prospieva. ale uvedom si ze aj socialny system u nas nie je budovany na to aby UDRZOVAL PRI ZIVOTE ludi na dochodku...
ironijov osudu je ze tesne pred tym ako skonal, si pytal este.....jednu cigaretu. tak mu teta dala este raz si potiahnut....raz to urobil viac nie.
mira ja som prechladla od mrazu, bolo mi zima, pretože som sa dobre neobliekla. Ale môžem s tebou súhlasiť,tiež som to čítala, že pomaranče by sme mali konzumovať v lete, lebo ochladzuje, v zime zahlieňuje. Lenže problém je v tom že tie pomaranče u nás v lete sú väčšinou vysušené a nechutné.
sert,
zle si sa vyjadril.
nie z respektom ale poznanim.
bambulecka23,
v ramci SLOBODY SLOVA sa vyjadrujeme SLOBODNE.
mozno si nepametas roky spred 1989 - ja si dobre pametam roky 80, 70, 60,50, a mozem ti zodpovedne prehlasit ze ak HRUBE VYJADROVANIE sa je tym co SLOBODU SLOVA neustale chrani a zabezpecuje, tak to treba vyuzit.
NEMAS ponatie co to je vyjadrit vlasny nazor BEZ STRACHU O ZAJTRAJSOK.
opytaj sa RNG ci v tomto suhlasi so mnou.
oxy,
damian to zhrnul v kratkosti a strucnosti dobre.
mira,
vyvrcholenim degenerativnych procesov NIE JE RAKOVINA ALE....smrt.
ale si na dobrej ceste. Gratulujeme!
slovo BANALNY preberame z jazyka FRANCUZSKEHO a nie zo spiku SAV.
alicia,
presne tak. pametam si casy kedy doslova maly prievan mi sposobil nadchu, ak nie bolesti hlavy ci dokonca zapal ucha. ale to uz bolo davno-predavno.
V každom prípade som za odstraňovanie príčin, nie príznakov.
Prechladnutie býva z ochladzujúcich potravín, napr. tropické ovocie /alebo priveľa domáceho/.
Bolesti tela, rozvoj choroboplod. baktérií z prekyselenia atď.
Každý takýto prejav je signálna kontrolka, ktorá hovorí, že sme v minulosti nedávnej alebo dávnej urobili niečo zle. Mali by sme sa zamyslieť, čo to bolo, a nie vypínať kontrolku.
Ak sme zašli ďalej a sme nútení nejakým prostriedkom potlačiť bolestivý prejav, po odznení bolesti treba urobiť túto sebareflexiu - zamyslieť sa nad príčinami.
Toto je tá pravá prevencia.