Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
truchard, no vacsina ludi su fatalisti a vravia si, ked ju mam dostat tak ju dostanem nech robim co robim. myslis, ze ak vsetko dodrziavas ako je v prevencii, ze ju na stopronedostanes?. lebo su ludia co zdravo ziju aumru na nu a ludia co extremne nezdravo a doziju sa 80 v pohode v zdravi...
to lidula: samozrejme ze sa bojim kazdy ju moze dostat ci tak alebo tak... mne islo skor o preventivne zabranit jej vzniku.
lidula,
to co pise tuchard sa ignorovat neda.
truchard, alebo si to nebodaj myslel aj tak, ze cim viac clovek bude na rakovinu mysliet a obavat sa , ze ju ma, tak tym skor ju dostane?hm?to je ta psychika?myslim, ze toho sa boji kazdy.ty nie?
nie zle si to precitala na konci je autor toho clanku, to nevyslo z mojej hlavy to som prebral zo stranky www.matrix-2001.cz clanky z Alternativnej mediciny
tuchard
ale pisal si o akychsi loziskach v mozgu co vznikaju a maju sa tam ponechat, ze sa sami scvrknu a zmiznu, len jazva ostane...
a psychika je zodpovedna len za nadory v mozgu? v mozgu vznikaju prevazne benigne nadory, ktore su ale vacsinou i tak zhubne-svojou lokalizaciou-nie povahou, lebo sa nedaju zoperovat , rastu a robia utlak nervov a tym vlastne posobia na cinnost inych organov...
to lidula: samozrejme ze aj psychika vedie k rakovine, clovek si sugeraciou alebo trvalymi stresovymi vykyvmi tu CNR sam sposobi!!!
zober si ze v Japonsku mas najnissi vyskit rakoviny lebo ludia tam ziju racionalne...To sa o EU povedat neda. Napriklad vezmi si Jing a Jang pri tomto cviku ludia hladaju rovnovahu tela s myslou a to vedie k spravnemu racionalnemu naviku.. Samozrejme ze aj tam sa najdu vynimky!!! nazorna ukazka >>> www.youtube.com
lidula: ano... v podstate dokazes silou mysle regulovat silu a regeneraciu roznych bodov na tele, lenze pre ludi ako si ty, ja a vela inych je tento fakt nepoznany.. A k tomu nadoru v mozgu to si zapricunuju len ludia a ee ziadna nahoda... Vznika zlym populacnym navikom!! A nikde som nepisal ze silou mysle dokazes uzdravit rokovinu, iba preventivne zabranit jej vzniku ci zdatnostou,lepsim pohladom na svet a dusevnym vorovnanim...Nezabudaj ze zijeme momentalne v dobe kedy ludia zabudaju na evoluciu svojho vzniku!
TRUCHARD, to akoze psychika je zodpovedna za rakovinu? a ked vznikne nador, ma sa tam ponechat pokial sa sam nevyhoji? ci ako tomu mam rozumiet. to rakovina sama vznikne aj zanikne ked sa dame psychicky do poriadku a ani o nej nemusime vediet? prosim o vysvetlenie. Ď.