Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ahoj, děkuji Damianovi za odpověď /psala jsem i na Váš e-mail/ a ještě jednou prosím o pomoc. Celé dva týdny věnuji shánění preparátu laetrile (B 17), ale zatím se mi to nepodařilo. A čas je pro nás teď tím nejdůležitějším. Sehnala jsem sice kontakt na nějakého pana Aleše Křivánka, který žije v USA a mohl by údajně preparát poslat, ale komunikace nám uvázla a zasílané maily se mi vrací. Vypadá to, že budu muset oslovit přímo nějakou firmu. Mám ale informace, že ne všechny preparáty jsou pravé, existují snad i bezcenné napodobeniny a proto prosím, máte-li někdo nějakou zkušenost, případně tip, budu vám za sebe i za svého muže moc vděčná. Děkuji Romana
Dam aj sem nieco z minulosti a historie vyskumu a spojenia rakoviny s mikroorganizmami(tj nieco, co je priamo proti dnesnym tendenciam spajat rakovinu len s priemyselnymi zamoreniami a dedicnostou)
www.helpinghandconsulting.com
RNG,
hladovka nie je tym hlavnym. Aj nasi predkove mali lem jeden den hladovky, a to v patek, nakolko bolo zauzivane ze v nedelu sa prezeraly....
osobne ja som tiez nie nadseny hladovkou, ale ked chces, aby tvoje telo odburalo zbytocne a skodlive tkaniva, musis pouzit vsetky enzymi na "travenie" vlastneho tela=tj enzymaticke cistenie.
Preto radsej zdoraznujem masivne davky enzymov a znizene mnozstvo enzymi potrebujuceho jedla a nie uplnu hladovku.
akurat ta lekarka recnila-bluznila.
ten pan si jeho aj odzil...
nador sam o sebe nie je rakovina je len prejavom rakoviny.
je to ako spolocnost neustale produkujuca kriminalne zivly.
v demokratickej spolocnosti sa kriminalnici neprodukuju.
kedze spolocnost je nedemokraticka tak sa kriminalnici furt produkuju(su produktom nedemokratickej spolocnosti)...
co by bolo za eksistencije demokracije?...
Alicia, ta doktorka musi vraviet to, co ju ucili a co hovoria protokoly onkologicke. Onkologia tiez povazuje hladovku sa nezmysel a nezdravu vec. Ten pan mal hladovku o stavach. Doktorka sa nevedomky vyjadrila, ze pacient dodrziava zdravu zivotospravu. Ale aku zdravu zivotospravu, ked onkologia povazuje stavy sa nezmysel???
Bolo vidno, ze doktorka recni svoje a ten pan tiez svoje.
a zabudol som spomenut aj biologicke "exhalaty", tj splodiny z cinnosti roznych parazitov, bakterii, virusov, plesni v tele.
Adresovat tieto nestaci len cistit telo ale aj znicit pricinu, tj mikrobialnu ci paraziticku.