Pravda o rakovine - VITAMIN B17

romana9

Damian, moje skype jméno je "rom.hladikova". Nemám sluchátka a mikrofon, ale zítra je koupím, jsou-li potřeba. Děkuji.

damian

Romana, dnes idem uz na nocnu, ozvem sa zajtra. Mate SKYPE? Komunikacia by bola takto lahsia.

Mne zavolat nemozete, som na NZ a bolo by to pre Vas drahe.

romana9

Damian: Z toho, co jste mi psal sem jsem to nepochopila a e-mail na moji adresu "rom.hladikova@atlas.cz" žádný nepřišel. Pokud jsem něco popletla já, omlouvám se, každopádně Vaši nabídku s díky a vděčností přijímám, kromě preparátu leatril je tam ještě mnoho dalšího, dostala jsem ohledně léčby nějaký protokol, něco se dá koupit i u nás, většina ale ne. Dejte mi tedy, prosím vědět, co je třeba konkrétně z mé strany udělat, aby léčba mohla začít co nejdříve. Můžete mi napsat buď sem, nebo na výše uvedenou e-mailovou adresu, ev. mohu zavolat. Moje číslo je 777127299. Ještě jadnou mnohokrát děkuji. Romana

RNG

aj rozne teorie o uzitocnosti zasaditeho prostredia proti rakovinam platia aj na mikrobialne nakazy, ktore povacsine sa ovela lepsie "citia" v kyslom prostredi, ako v zasaditom.

Nejak sa ten kruh vedomosti okolo toho postupne uzaviera a jasnejsie sa javia priciny a dosledky.

RNG

Inac to spojenie s mikroorganizmami by vyborne vysvetlilo ucinnost mnohych antimikrobialnych prostriedkov, ako graviola, lapacho, Samento/vilcacora a samozrejme aj napr Betaglukanov, ktore zvysia aktivitu z pocet bielych krviniek, ktore nielen nicia rakovinne bunky ale aj mikrobialne nakazy zaroven.
A enzymi nielen cistia telo od zamorenia, ale aj odmaskuvavaju ochranne povrchy rakovinnych buniek a taktiez roznych mikroorganizmov, cim napomahaju telu ich znicit.