Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
lubiky,
to budu lekari vediet, nemaj strach. Zavisi to od druhu operacie a kolko krvi potrebuju. Ty to nemozes nijak ovplyvnit.
Ten problem suvisi s tym, ze krv od cudzieho darcu nie je uplne rovnaka, ako ta vlastna a nejaku dobu zamestnava imunitu, aby ju ocistia od cudzich latok, alebo takych, ktore telo nepovazuje za svoje vlastne.
radca, kvietok pouzil vo svojom prispevku ciarky uplne dokonale a v sulade s pravidlami slovenskej gramatiky. no ale to ty asi nemas z kade vediet.
inac, moj posledny prispevok venovany tebe (nechcem totizto stratit uroven handrkovanim sa s tebou). ale tento posledny si neodpustim, budem zbozne dufat, ze sa po precitani nad sebou zamyslis.
radca 25.8.2008 19.46
Hmhmhmhm,
urcite si rada, ze si ma nachytala na "hruskach", ako som sa pomylil a ty si si nenechala ujst prilezitost, aby si to zdoraznila. Ja ti ale tento "vitazny" pocit prajem a zelam ti , aby si si ho uzila co najdlhsie, pretoze ako lekarka si ho vela neuzijes. Chcel by som uviest este niekolko dovodov preco by sa mal clovek pri lieceni rakoviny spoliehat hlavne na seba a nie na lekarov:
1. Ako lieky a liecebne procesy sa testuju vacsinou len jednoduche chemicke latky a zluceniny, pretoze akakolvek zlucenina viacerych latok, by
pokusy neumerne predlzila a urobila by ho nerealizovatelnym. Dalej to stazuje potreba dodrzovat "referencne" podmienky pokusov, najdenie spravneho testovacieho materialu, administrativa a hladanie sponzorov. Toto bude mozne az ked sa budu dat zive organizmy nasimulovat na pocitaci (to este potrva dost dlhu dobu)
2. Nikde nie je napisane, ze rakovina sa da vyliecit jednoduchym liekom, alebo jednou "latkou", ako sa to snazia lekari a pravdepodobne je to aj skutocne tak.
3. Lekari nemozu pacientovi povedat svoj nazor na liecbu rakoviny a som presvedceny, ze vacsina z nich by sa klasickym sposobom ani neliecila.
4. Ako vsetko aj zdravotna "masineria" je ovladana peniazmi.
5. Mnozstvo chorob, ktore lekari povazuju za neliecitelne a nepoznaju ich povod je pomerne lahko liecitelnych a ich povod je znamy. Ale to tu uz pisalo mnoho ludi.
dufam, ze si cital pozorne. vidis, co si tvrdil rok dozadu? ako tebe maju ludia doverovat, ked im radis na vyliecenie experimentalnu liecbu a stale menis nazory? ktovie, co si precitame od teba za rok. uz teraz som zvedava.
nevediet
kvietok,
ty sa nauc pisat ciarky. Je rozdiel urobit obcas chybu a nevediat gramatiku.
damian ja som si cital aj archiv ale pouzitie vitaminu B 17 v metabolickej liecbe rakoviny je nepodlozeny blud a iba vas subjektivny nazor ktory moze ludom uskodit aj ked tvrdite ze nema ziadne vedlajsie ucinky. Treba si uvedomit ze prave ludia ako su kosa... sa snazia robit reklamu obycajnemu sarlatanstvu. A kosa ked pises ze rakovina je banalny problem tak si myslim ze tu naozaj nemas co robit. Moj osobny nazor je: treba sa obratit na skutocnych lekarov a skusit imunoterapiu ako spomenul radca
Kosaaaaaaaaa, Ti nemas dostatok rozumu na to, aby si pochopil, co som pisal? Preco sa ponizujes nepotrebnymi reakciami na nepotrebne provokacie??? Vsetko, co pises, si uz stokrat pisal a nie je to potrebne. Ak by provokateri chceli, precitali by si archiv. Oni ale nechcu, lebo ich jedinym zaujmom je vyviest diskusiu z normalu. Tak laskavo prestan odpovedat!
Kosa,ja sajs fiksn a bulvar necitam.To prenecham tebe.Su to neoverene postupy.A sama to vies,preto nechces niest zodpovednost za poskodenie zdravia,pripadne smrt privodenu takymito postupmi,ktore sama propagujes.
????,
mozes si overit tuto informaciju aj v knihe Griffina: vitamin B17 - Pravda o rakovine.
kedze anglicky necitas ( uz davno by tjeto informacije nemuseli byt tebov overovane), tak popros znamych nech ti kupja polsku verziju tejto knihy.
????,
mas sice zarucenu SLOBODU SLOVA ale to este neznamena ze tvoje slovo je aj pravdive.
opakujem este raz pre teba( a njelen).
toto nje su NASE poznatky.
toto su poznatky ODBORNIKOV (pozor: nje Mudr, ale skutocnych DOKTOROV, ktori nad tymto problemom pracovali a venovali sa tomu ZODPOVEDNE A CESNE - co uz mnohym dnesnym politikom a lekarom tje dve slova nic nehovorja hlavne CESNOST).
????,
mas zarucenu mnov SLOBODU SLOVA.
mozes napisat co si myslis, a nemusis sa bojat nasledkov.