Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Kirko, dakujem za pozdrav a pripajam sa aj ja, myslim, ze nema zmysel reagovat na ich stupidne a zavadzajuce prispevky. Musim sa aj ja zacat ovladat a nereagovat na nich, nikam to nevedie a znehodnocuje to tuto diskusiu, ktora urcite vznikla za inym ucelom. som zvedava, dokedy ich to bude bavit, ked im nikto nebude odpovedat. dufajme, ze nie dlho. inac, s MMS ideme zacat aj my odzajtra. tak budeme informovat.
Budeme bojovat, len tak lahko sa nevzdame :)
julianka, veruze stiham vsetko, to ty asi mozes len snivat o niecom takom. myslim, ze sa skor precenujes ty, ked sa sem snazis niecym prispiet, zeby som si tu od teba nieco rozumne precitala, no este som nemala tu cest. a je mi srdecne jedno, ci prave ty veris tomu, co sem pisem. (inac, nebudem uz od tejto chvile na teba reagovat, lebo ty nemas zaujem sa nieco nove dozvediet, tebe staci len rypat a urazat a to mna, na rozdiel od teba, nebavi)
zaujimavy clanocek, citajte
(radca nemusi, nenutim ho)
inac, kto chce vediet viac, treba si precitat knizku Rakovina, preco stale umierame bez spoznania pravdy....velmi dobre a poucne citanie
uz to tu bolo vela krat spominame, precitali sme aj my.
bingham, riadime sa protokolom terapie vit B17. ale vypisem sem asi pripravky zas, mozno to niekomu, kto ma podobny problem ako my pomoze.
(dufam, ze zoznam bude kompletny, ak nie, tak sorry)
-vit B17 (tabletky plus infuzie)
-vitaminy C (neutralna forma), vitaminy B-komplex,D3,E,A(emulzna forma)...
-antioxidanty
-pankreaticke enzymove doplnky
-mineralne doplnky
-esencialne mastne kyseliny (lanovy, rybaci olej)
-sylimarin
-pupalkovy olej
-probiotika
-betaglukany
-marhulove jadra
-protiplesnove potraviny (napr. skorica)
-wormwood (palina)
-jod
-MMS...
-strava s hlavnym podielom surovej stravy s pridanim varenej/dusenej zeleniny, panenske oleje, orechy, rozne semiacka, klicky, ananas, papaja - enzymy
-kurkuma, chilli, zazvor, skorica
-caje - lapacho, zihlavovy, mata...
-cista nebublinkova voda
-pohyb, prechadzky, skakanie na trampoline, plavanie
-lymfodrenazne masaze, sauna
-postne dni len o cistej vode (plus stipka himalajskej soli) - 1 den v tyzdni
-zeleninove stavy
-psychohygiena, pozitivne myslenie, joga - 5 Tibetanov kazde rano
- urinoterapia
- vyplachy sodou bicarbonou
Mozno som na nieco zabudla. Takze vidime, ze liecba je naozaj komplexna. Urcite zavisi aj od celkoveho zdravotneho stavu pacienta, niekto popri rakovine moze este trpiet aj na ine zdrav. problemy, tym padom si musi liecbu prisposobit.
Dufam, ze to niekomu pomoze, preto som to sem vypisala, nie aby ma zas niekto slovne napadol, urazal alebo znevazoval moje prispevky. nedavam tu ziadne navody, ale opisujem, ako to robime my.
kaciatko a mozes mi povedat ake doplnky tvoja sestra pouziva a po akom case od liecenia konvencnou medicinou prislko k zlepseniu zdravotneho stavu ?
bingham, nam to pomaha. je sice za tym aj vela odriekania (napr. radikalna zmena stravy), ale urcite to stoji za to. myslim, ze nebolo na skodu, ze sestra vzala svoje zdravie do vlastnych ruk.
a okrem toho, je velmi dolezita aj disciplina a viera (niekto si moze nakupit pripravky od vymyslu sveta a potom sa popritom doma napchava klobaskou a kremesmi, v takom pripade zazrak cakat nemoze)
a urcite je vsetkym zname, ze ked sa clovek opusti, nedufa, neveri, nesnazi sa pozitivne mysliet, tiez to nerobi dobre.
je to komplexny problem, takze urcite sa to tyka aj psychiky.
kaciatko a pomaha to ?