Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kaciatko7

www.ocol.cz
takze je vidiet z grafov, ze k nijakemu zlepseniu od 70-tych rokov nedoslo, rakovina stupa a aj umrtia stupaju a to majte na pamati, ze onkologia berie do uvahy len prvych 5 rokov od zistenia diagnozy, to znamena, ak na dalsi den po 5 rokoch pacient umrie, v statistike onkologie je vedeny ako VYLIECENY. a veruze, malokto z tych, co sa dozije 5 rokov, sa dozije aj dalsich 5 rokov. zvycajne sa rakovina vrati aj s urokmi (v podobe metastaz) a je koniec. ale v onkologii su VYLIECENI. vylieceni a mrtvi.

RNG

Principialne pokrok na svete je vzdy sposobeny konkurenciou roznych skupin, roznych nazorov.
V pripade onkologie su nazory monopolizovane s tazkymi trestami pre kazdeho, co sa snazi tento monopol narusit a prist s inymi nazorami a alebo pristupami.
Tam je ten cely problem,v kocke.
A to plati aj na ine lekarske odvetvia zapadnej mediciny.

damian

100 rokov chemoterapie a onkologia preslapuje na rom istom mieste. Samozrejme, snazi sa achemiu zdokolnalit a obohatit liecbu o ine protokoly, aby sa zdalo, ze tie miliardy z charit niekde isli. V skutocnosti su vsak vo vrecuskach financnych skupin. Pokial bude onkologia v ortodoxnych rukach, onkologia nikdy nepojde vpred a bude umierat coraz viac ludi, omnoho viac, ako uz teraz umiera. Budete pamatat na moje slova a bit sa po hlave, ak sa nespamatate co najskor.

damian

Iste sa vam vynara otazka, PRECO sa chemoterapia stele pouziva. Odpoved je, ze pouziva sa preto, lebo ortoxoxna medicina:

1. Nema nic ine, cim by sa pokusala rakovinu liecit.

2. Miliardove zisky z chemoterapii.

A tak, pacientom lekari tlacia chemoterapiu s klamlivym presviedcanim, ze ta ma uspech, kedze to ich ucia na farmaceut. reprezentantmi poriadanych seminaroch. Lekari sami ale nerozumeju statistickym odsekom v studiach, v ktorych aj malynky statisticky uspech sa na konci studie prezentuje ako vyznamny.

Fakty su vsak nevyvratitelne, chemoterapia okrem toho, ze nema vyssiu ucinnost ako 3 %, je jedovata pre telo, nici cely imunitny system a nasledky, ak clovek nahodou prezije, ostavaju aj po 20 rokoch - choroby pecene, obliciek, srdca, klbov a pod.

damian

Fakty su nasledovne a boli publikovane samou velaznevazenou ortodoxnou medicinou:::

Ak chcete vedieť pravdu, prečítajte si odborný článok “The contribution of cytotoxic chemotherapy to 5-year survival in adult malignancies.” (Podiel cytotoxickej chemoterapie na 5-ročnom prežití dospelých s rakovinou) Závery tejto štúdie sú odpoveďou na otázku, ktorú pacienti s rakovinou hľadali už od čias, kedy bola chemoterapia uvedená na medicínsky trh. Čakali odpoveď presne na otázku, “Aký má chemoterapia podiel na prežití pacienta.

Bezpochyby, títo výskumníci sú profesionálmi značnej reputácie. Vedia, čo hovoria. Ich názor je omnoho cennejší ako názor akéhokoľvek zaujatého lekára, ktorého stretnete na chodbách farmaceutizmom sponzorovanej onkológie. Svoju prácu zverejnili v Journal of Clinical Oncology Volume 16, Issue 8, December 2004, pages 549-560, ktorý je známym a značne rešpektovaným odborným žurnálom. Nejestvuje najmenší dôvod, prečo by sme (ja, vy a aj lekári) mohli mať pochybnosti o kredibilite a platnosti záverov ich výskumu.

Čo vlastne výskum ukázal?

Najviac šokujúce sú závery, ktoré uvádzajú, že: “Celkový prínos liečebnej a adjuvantnej cytotoxickej chemoterapie na 5-ročnom prežití dospelých s rakovinou je 2,3% v Austrálii a 2,1% v USA.” Nech vám ani na um nezíde, žeby na Slovensku mohlo byť to percento vyššie. Sedliacky povedané, chemoterapie prispievajú k 5-ročnému prežitiu v priemere nie viac ako troma percentami.

Ivka 1

Na reflux bolo potrebne brat aj ine doplnky vyzivy /antibakterialne a protizapalove, vhodne by boli aj traviace enzymy/ a ak si mala stresy odporucala by som skor pit broskynove aloe. Posobi velmi dobre na ukludnenie psychiky , pretoze broskyne obsahuju mangan a draslik co vplyva na pracu srdca a mozgu.Podporuje sa tak tvorba hormonu stastia - serotoninu. Na doplnenie energie je zas velmi dobry vceli pel. Som vsak rada,ze sa citis lepsie.

delphia

v tom case som mala gastroesofagealny reflux. stav sa zlepsil, no casom som aj tak musela zacat brat aj lieky, lebo som mala dost stresujuce obdobie a reflux sa na zaklade psychickeho vypatia zhorsil. zatazkavajuce obdobie pominulo, reflux zmizol. teraz mam pokoj. ale aloe uzivam opat.

Ivka 1

Ake ine ucinky si este citila okrem toho,ze sa nastartoval detoxikacny proces? Potrebovala si riesit aj nejake
zdravotne tazkosti alebo len precistit organizmus ?

delphia

ja som pred casom uzivala Aloe vera od fy.Barnys kupovane v lekarni a zrejme az taky smejd to nebude, lebo po cca 2 tyzdnoch uzivania sa mi telo zacalo detoxikovat- mala som vysev vyrazok na tvari a dekolte (co mimochodom nikdy s pletou problem nemam)a casom to uplne zmizlo. takze aj z lekarne maju ucinok