Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kirkoo

mirabelka1

Ak nemáš nejaké otvorené rany vyskúšaj toto:
Nakvapkaj si 5 kvapiek,ktoré neaktivuj a normálne si nimi opatrne potri kožu.
Do 1 minúty si to musíš opláchnuť pod tečúcou vodou.Vtip je vtom, že neaktivované kvapky sú vysoko zásadité a ničia všetko zlé, zbujnené a kyselé.
Opakujem do 1 minúty opláchnuť najlepšie pod tečúcou vodou.Vyskúšané na sebe, ale v mojom okolí je veľa chorých na rakovinu,ktorí to takto robia.Kúpele ti tiež odporúčam,veľmi dobrá vec.Maj sa pekne a drž sa.

mirabelka1

Pouzivam MMS s DMSO, ktore si natieram na kozu aj priamo na kozne metastazy. Chcela by som to striedat s kupelmi, no neviem recept. Mohol by mi ho niekto napisat? dakujem

kirkoo

Vidím že je tu ešte plno ľudí s vymytými mozgami tzv.ovečky,ktoré slepo počúvajú nezmysly tých, ktorí nás chcú vedome a to zdôrazňujem vedome oblbnúť ževraj liečbou a chcú nám dobre.Keby nám lekári(až na pár výnimiek)chceli dobre tak zomiera oveľa menej ľudí na rakovinu a lekári by sa zaujímali predovšetkým o to čo skutočne pomáha a nie ničí človeka kúsok po kúsku.(chemo,ožiare a podobné dobroty).Vôbec sa nečudujem Damiánovi a RNG že sem prestanú písať lebo tu ľudia prestali používať svoj selský rozum a sú tu tiež ľuďia, ktorí druhých a predovšetkým chorých nenápadne odhovárajú a zatracujú názory a myšlienky tých ktorí vravia pravdu.Väčšina vecí ktoré boli napísané RNG alebo Damiánom(týmto ich nezastávam, je to holý fakt)sú veci, ktoré majú preukázateľný účinok a naozaj fungujú.Okrem toho sú to veci podložené s mnohými prípadmi vyliečených a sú už aj mnohé štúdie,ktoré dokazujú účinnosť. Je len na ľuďoch ,či si rady zoberú k srdcu a vyskúšajú overenú vec na státisícoch,ktorým to pomohlo.Ale podľa mňa sem pod rôznymi menami píše aj veľa lekárov,ktorí majú za úlohu prevracať pravdu tých, ktorí sa ju snažia sem písať a pomáhať,skutočne pomáhať chorým. Ale pevne verím že s niektorých príspevkov si pár ľudí zobralo rady k srdcu a budú ich šíriť ďalej. Držte sa všetci a odolávajte šírenie nezmyslov.

,,V dobe všeobecného klamu hovoriť pravdu znamená revolučný čin".
(George Orwell)

kaciatko7

sme my ale slovaci hlupucki, ked vo vidine penazi zakryvame pravdu. kasleme na buducnost, na zdravie, na pravdu, hlavne nech zarobime a namastime si penazenky. co tam po tom, ze nase deti budu mriet na rakovinu a ine psoty. co nas po tom. radsej pojdeme ruka v ruke s farmaceutickymi spolocnostami, ktore vysielaju trapne tlacove konferencie o tom, ako zachranuju svet, pritom otravuju ludi chemiou...stale sme naivni a hlupucki...ktovie, mozno sa raz spamatame...

damian

Gratulujem RNG za sa rozhodol ukoncit stracenie casu na fore. Vlastne koncime OBAJA, kedze tato stranka ide s ortodoxnym prudom, propaguje farmaceutizmus a prasaciu chripku. Nebolo to lahke rozhodnutie, kedze mnohi skutocne potrebuju pomoc aj moju aj RNG, avsak, toto bol nateraz moj posledny vstup. Az sa administrator spamata a vrati sa mu charakter, vratim sa aj ja. Prajem vela stastia vsetkym, ktori maju zaujem o PRAVDU!

damian

Julianka, ja vyse 2 rokov pisem pod rovnakym nickom o com a mozes presvedcit aj u administratora. Oni vedia, ze ja pisem z dvoch roznych ISP adries.

Napisal som do fora uz dost na to, aby som tu musel prispievat kazdy den. Okrem toho denne bezplatne odpovedam na nespocetne mnozstvo emailov takze na prispevky cas moc neostava.

damian

Na detskej onkologii v istom meste na SK je momentalne skandal, kedze mnohe mamicky, po tom, ako sa dopoculi o odmietnuti chemoterapie inou mamou, sa dozaduju rovnakej (prirodnej) liecby, akou bolo liecene to dieta. O tejto liecbe vsak doktori nemaju ponatia.