Životná dilema

Príspevok v téme: Životná dilema
figurka

dobrý deň, potrebujem poradiť, nemám sa s kým o mojom probléme porozprávať, nemám žiadnu kamarátku a rodičov tým nechcem zaťažovať.

žijeme s priateľom celkom spokojne. problem je v tom, že nemám robotu a neviem si nič nájsť. hľadám už rok. zo zúfalstva som začala hľadať robotu mimo mesta, kde bývame. dostala som ponuku na zaujímavú prácu, ktorá by ma strašne bavila, ale od nás je to vzdialené 3 hodiny cesty. takže by som sa musela presťahovať. podotýkam sama, lebo priateľ tu má dobre platenú prácu, ktorú nechce opustiť.

vôbec neviem čo mám robiť. keď som sa priateľa pýtala, že čo ak dostanem ponuku inde, tak mi povedal, že sa rozídeme a bude koniec. ja však nechcem, aby sa to takto skončilo. bojím sa, že si nikoho nenájdem a zostanem ako mnoho mojich kamarátok same, pretože po 30 sa chlap ťažko zháňa. navyše mám 29 a ťažko sa zoznamujem, takže by mi trvalo určite dlho niekoho spoznať a pripustiť si ho k sebe.

fakt neviem čo mám robiť, či žiť tu s ním, bez roboty a počítať každú korunu alebo odísť za prácou a byť sama a realizovať sa.

Emily opat

Soffa ale ona nic NEZAHLASILA, ona mu len povedala o jednej z moznosti. A on ze KONIEC, ziadna snaha o spolocne riesenie, hned to rezolutne uzavrel. Neboli by prvy ani milionty vztah, kedy jeden musi za pracou, moze to byt docasne, moze sa prisposobit partner ktory to ma so zhananim prace lahsie... Ja kvoli praci menim krajiny, udivuje ma ta slovenska natura nepohnut sa z miesta ani ked praca v mojom bydlisku nie je.
A ostavat s niekym zo strachu pred samotou... Smutne

kakadu12345

Tak to je tazke rozhodnut sa ale ak sa nevies rozhodnut len preto ze sa bojis ze si uz nikoho nenajdes tak si sprosta. My sme kvoli chlapovi schopne spravit cokolvek ale povedz si, je aj on schopny pre teba spravit cokolvek? Skus sa ho spytat ako by reagoval on kebyze ty mas pracu v neste a on by si nasiel 3 hod. od vas, myslis ze by ostal alebo by povedal ze ho dusis, nedoprajes mu stastie a ver mi ze by odisiel.

Lulu2011

neviem, zalezi na tom, ci je ta praca az taka zaujimava, ja by som od priatela neodisla, ak by ten vztah stal za to

soffa

no neviem neviem,keby vam chlap zahlasil ,ze ide pracovat inde ci by ste mnohe s tym suhlasili a ci by ste tiez nepovedali ze finito!!!!!nikomu b y sa taka alternativa nepacila.,no ja ti odpoviem,pokial je to tvoja zivotna laska,tak si nieco hladaj dalej,ak si s nim len preto ze nechces byt sama a po 30 ta tazko hlada chlap to tiez nie je nic moc.co je pre teba najdolezitejsie,vies si predstavit zivot bez neho,bude ti chybat,lubis ho...odpovedz si zakladne otazky a podla toho sa rozhodni!!!