Životná dilema

Príspevok v téme: Životná dilema
figurka

dobrý deň, potrebujem poradiť, nemám sa s kým o mojom probléme porozprávať, nemám žiadnu kamarátku a rodičov tým nechcem zaťažovať.

žijeme s priateľom celkom spokojne. problem je v tom, že nemám robotu a neviem si nič nájsť. hľadám už rok. zo zúfalstva som začala hľadať robotu mimo mesta, kde bývame. dostala som ponuku na zaujímavú prácu, ktorá by ma strašne bavila, ale od nás je to vzdialené 3 hodiny cesty. takže by som sa musela presťahovať. podotýkam sama, lebo priateľ tu má dobre platenú prácu, ktorú nechce opustiť.

vôbec neviem čo mám robiť. keď som sa priateľa pýtala, že čo ak dostanem ponuku inde, tak mi povedal, že sa rozídeme a bude koniec. ja však nechcem, aby sa to takto skončilo. bojím sa, že si nikoho nenájdem a zostanem ako mnoho mojich kamarátok same, pretože po 30 sa chlap ťažko zháňa. navyše mám 29 a ťažko sa zoznamujem, takže by mi trvalo určite dlho niekoho spoznať a pripustiť si ho k sebe.

fakt neviem čo mám robiť, či žiť tu s ním, bez roboty a počítať každú korunu alebo odísť za prácou a byť sama a realizovať sa.

.weird

podla vsetkeho on vas vztah neberie dva krat vazne, preco by si mala ty?

chlap po 30 sa zhana tazko? :D please.

ja neviem, ale on ta, ak sa mu naskytne nieco lakavejsie (ci uz ina zena, praca kdesi...oboje) opusti BEZ mihnutia oka! takze by som sa na tvojom mieste pripravila, ze o par rokov (?) si aj tak budes "musiet" zase zhanat chlapa.

zi SVOJ zivot. ak mas moznost robit co ta naplna, budes neporovnatelne stastnejsia a najdes aj tomu primeraneho partnera.

Emily opat

A co riesis? Ak ti tvoj drahusik odpovedal tak ako ti odpovedal? Teda ze sa rozidete a bude koniec? Pekne sa na neho usmej a zakyvaj mu na rozlucku, pracu zober a nabuduce si najdi niekoho menej sebeckeho.
Preco sa bojis ze ta nikto nebude chciet? Urcite bude.

figurka

veď práve, z lásky nezaplatím nájom, nekúpim jedlo. práve si pozerám nájmy v druhom meste a predstava opäť sa sťahovať a zháňať bývanie, no som z toho zničená

Mimulus

Ako sa hovorí z lásky sa nenaješ :) Mám podobný problém a naozaj neviem čo je lepšia voľba? Peniaze však vládnu svetom a ak ich nemáš tak skôr či neskôr skončí aj láska.