Ocitla som sa v situácii, keď už nevládzem ďalej. Je za tým množstvo problémov, ktoré nejdú vyriešiť stále sa komplikujú a nikto mi ani v tom nevie pomôcť. Stratila som už všetku energiu, radosť zo života a neviem sa z toho dostať. Znova sa naštartovať a posunúť sa ďalej. Cítim sa už ako človek čo nemá nárok na pokojný život. Naozaj nevládzem a neviem kde hľadať pomoc.
Keď už nevládzem ďalej
Lulita - veď ja si tiež myslím že sa chápeme :)
mimulus - kebyze mam len tak strach z nicoho nic tak si poviem, ze som blazon a idem sa liecit, ja mam strach z dejov naokolo :)) o to horsie
Skús sa zamyslieť čoho sa vlastne bojíš a uvidíš čo ti z toho vyjde.
Strach je len relatívny pojem a existuje len v ľudskom mozgu. Ten kto sa niekedy bál aspoň vie že nejaký mozog má :D
Útecha, pomoc, porozumenie??? všetko relatívne pojmy pri ktorých sa človek musí spoliehať na druhých. Treba zmeniť myslenie a začať sa spoliehať na seba.
a to ma byt utecha?
niekedy sa bojim celeho Matrixu naokolo
Nie - lebo som to tam napísať chcel :) Načo zbytočne všetko analyzovať? :D
Lulita vieš sama, že ak má človek problémy je v tom úplne sám - že mu nikto nepomôže napriek priateľom ( ktorí nikdy nepochopia) a doktorom ( ktorí nikdy nevyliečia ) :)
lebo ti to niekto povedal
Vieš prečo som tam napísal moju prezývku???
Mimulus - veď práveže viem - 15 rokov je 15 rokov. Ale dôležité je byť sám sebe dobrým psychológom a na neúspech a sklamanie sa pozrieť z druhej strany a vyťažiť z toho maximum!
no dusa to niekedy chce, v noci som uz astralne letela po horuckach, nie vzdy to ide a ty to velmi dobre vies mimulus
No a práve na tú ,,lahôdku,, sa treba pozerať s veľkým nadhľadom a veľmi zvysoka :)
A ešte niečo - nikdy sa na nikoho nespoliehaj a pomáhaj si sama! pretože každý má svoj život a žije ho sám za seba - nikto ti nikdy nepomôže a v dnešnej dobe nemôžeš dôverovať nikomu.
Každý žije ten svoj život :D