Nedokazem vyjadrit city

Príspevok v téme: Nedokazem vyjadrit city
ewka

Viem ze to moze zniet obycajne ale ja jednoducho nedokazem vyjadrit svoje city...kamaratom aj rodicom...proste vsetkym dokazem jednoducho powedat mam ta rada... aj ked si s niekym robime srandu kludne poviem lubim ta... Ale ked sa to tyka mojho partnera...nejako mi to nejde z ust von...sms mi nerobi problem....

Minule mi proatel povedal "LUBIM TA" a ja som mu na to nedokazala nic powedat...myslim,ze ho to ranilo:( Ked som bola mladsia myslela som si,ze to nedokazem powedat len tak hocikomu ale ja svojho priatela lubim...tak preco mu to nedokazem powedat??? Prosim powedzte niekto ze aj vy mate taky probleem.... nexcem yt sama:(

frh

Gratulujem. Dolezite je vsimnut si, ze vyjadrenie citov Ta v tomto pripadov nic nestalo, nebol tam risk, teda ta bariera je uplne zbytocna. Mala by si utvrdzovat novy pristup, lebo brat to ako vynimocnost a bojovat s tym denno-denne nie je najpraktickejsie, najma ak to je neopodstatnene. Dost ma prekvapilo, ze si sa o tomto este nerozpravala s partnerom, ale to tu uz bolo spomenute, on TI s tym pomoze, len mu daj sancu a rieste to rozumne.

@ Bibuska: Dobre vies, ze nejde ani tak o to co povies, ale ako to povies. Pokial to obsahovo vyjadruje, samozrejme, rovnaky postoj.

Hviezdicka

Akurat som dnes pisala pisomku zo psycholy, ze v strednom kolskom veku odmieta pubescent vyjadrit city a rozpravat sa o nich s inymi :)) hned som si na teba spomenula.. heheee

kačik

ewka, super, blahozelam :)) vidis, pojde to, len netreba naliehat a ty mu o chvilu sama od seba budes vyznavat lasku nonstop :))))))))))

bibuska

ja napr. svojmu chalanovi nikdy nehovorim ze "aj ja teba" pretoze necem aby to vyznelo ako len taka sucha fraza...proste mu to vzdy bud poviem sama od seba vtedy ked to tak citim alebo vobec...neviem ci je to rada...ale mozno toto je tvoj problem ze mu to neces takto "sucho" ... a ked to zase citis tak si to nevsimnes...chapes