Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nedokazem vyjadrit city

Príspevok v téme: Nedokazem vyjadrit city
ewka

Viem ze to moze zniet obycajne ale ja jednoducho nedokazem vyjadrit svoje city...kamaratom aj rodicom...proste vsetkym dokazem jednoducho powedat mam ta rada... aj ked si s niekym robime srandu kludne poviem lubim ta... Ale ked sa to tyka mojho partnera...nejako mi to nejde z ust von...sms mi nerobi problem....

Minule mi proatel povedal "LUBIM TA" a ja som mu na to nedokazala nic powedat...myslim,ze ho to ranilo:( Ked som bola mladsia myslela som si,ze to nedokazem powedat len tak hocikomu ale ja svojho priatela lubim...tak preco mu to nedokazem powedat??? Prosim powedzte niekto ze aj vy mate taky probleem.... nexcem yt sama:(

fuha

tak tento istý problém mám aj ja :( som so svojím priatelom už viac ako pol roka ale už som to zo seba pár krát povedala.. ale posledným časom to už ani nehovorí.. teda dávno som to nepočula :( ale dáva to najavo inak a aj ja sa snažím. Nemyslím že je to od toho že ako dlho ste spolu. Ale aj ja ked si robíme srandu to viem povedať lahšie ako jemu. Možno preto lebo to myslím vážne :)

ewka

Mno nas vztah je komlikovany... nieje to az take ruzove ako to vyzera ze by to po 3 rokoch malo byt...h cele predchadzajuce obdobie sme sa skor hadali ... heh asi to nexam tak...moznoto casom pride:(

elablue

No tak mohla si to aj lepsie povedat proste ze by si mu aj ty rada nieco take povedala ale ze mas problem s vyjadrovanim citov.Lebo povedat ze prepac ale ja take veci nehovorim, to neznie najlepsie.Potom si moze mysliet o tvojich citoch kadeco.

kačik

ked sa pozante uz tri roky, predpokladam, kamaratsky zaklad matea poznate sa dobre.. bud mu skus vysvetlit, ze s tym vyjadrovanim citov mas mensi problem- a on ti s tym pomoze, potom ti to pojde lahsie, ked budes unho citit podporu a on aspon bude vediet, na com je..alebo to skus pomaly, po malickych krockoch....pozri, ked ste sa dali po troch rokoch dokopy, asi to znamena, ze ho mas rada..to mu aspon povedz..ci ani to nejde?

ewka

Ewka povedz o svojich pocitoch svojmu priatelovi,vysvetli mu ze preco si reagovala tak ako si reagovala.Aby nemal pochybnosti o tvojich citoch.

Hviezdicka

no ja neviem... a nepytal sa ta ze ci mu nato nic nepovies? alebo bolo ticho alebo co? ani neviem co ti nato napisat... ale ved ono to z teba vyjde ani nebudes vediet kedy.. ako zo mna, ked osm zacinala s priatelom, thak tiez to bolo thake vselijake... a raz sme cosi vystrajali, salili sa smiech a zo mna zrazu lubim ta... odrazu ticho, ja cervena... :)) ale f pooho

Hviezdicka

nebud smutna z toho, ono to pride... skus thak ako pise kacik, objat ho ked ti povie lubim ta... a ked z teba nevyjde aspon AJ JA TEBA, thak neva, aspon ten dotyk nieco naznaci.. :P