Ťažké nohy

Príspevok v téme: Ťažké nohy
real 29

Dobry den,chcem sa opytat,ma niekto taky isty problem a vie ako ho riesit?Uz asi rok pocitujem ,ze mam strasne tazke nohy,akoby boli z dreva take tuhe a tazke,neviem ako inak to opisat a k tomu chodidla noh az po clenky su malinke cervene bodky a je ich strasne vela,ako sa zbavit tohto pocitu a co to vlastne je?da sa toho vobec zbavit,moze to byt vahou,vekom?mam 44r.164/71??? dik za kazdu serioznu odpoved

verodoll

mne s tazkymi nohami a bolavymi svalmi pomohli zabaly body wraps sport a naozaj nie je nic lepsie na tazke a opuchnute nohy ako body wraps zabaly

Tomas12345

Napis my na tomas55555@centrum.cz cervene bodky moze zrejme ist aj o petechie. Tie byvaju zvecsa cievneho razu .

barborka_maťko

Dobrý deň,

aj ja pociťujem problém 'ťažkých nôh' je to prevažne problém lymfatického systému, kde sa v podstate všetky tekutiny v tele nie dobre cirkulujú. Vyskúšala produkty od jednej top nemeckej firmy, možno vás to zaujme. Sú to produkty s morskými riasami(červená, zelená a hnedá) ktoré podporuju tento lymfatický systém a odburáavajú pocit ťažkých nôh (na potešenie aj celuitidu ;).
k týmto výrobkom som pridala aj gél na chodidlá, ktorý dodal nohám pocit sviežosti, odľahčenie a dokonca ma zbavil aj nepríjemnej suchej kožtičke na chodidlách.

bližšie info rada poskytnem: bajka.kunova@gmail.com

Príjemný deň

kellnerin2

Ja som podobný problém začala riešiť, keď som nastúpila v reštaurácii ako čašníčka. Dlhé 12tky ma išli zabiť, každý večer mi tie nohy išli odpadnúť a začali sa mi tvoriť aj kŕčové žily. Kúpila som si ortopedické topánky, dokonca aj sťahujúce pančuchy v zdravotníckych pomôckach a natierala som si nohy priessnitz gélom každý večer a aj v robote cez obednú pauzu. Ustupovalo mi to krásne, pomáhalo to, nakoniec mi prišla lepšia pracovná ponuka a už to viac riešiť nemusím :)

RNG

Na potlacenie zapalov su protizapalove, ako curcuminoidy s bioperinom, Boswelin, a rozne enzymy, najma serrapeptaza.

A cievy treba cistit(lecitin lipaza) spruznovat( rozne antioxidanty ako vinpocetin huperzin, gimgkolidy, anto a proantokyanidy, escin, polyfenoly, biopflavonoidy-tam patri rutin hesperidin a najma diosmin, karotenoidy-najma astaxanthin najnovsie a samozrejme zakladne ako vitamin C a E)
A treba si riedit krv nattokinazou, ktora zaroven rozbija krvne zrazeniny a fibriny na stenach ciev. Podobne pracuje aj lumbrokinaza a serrapeptaza v dostatocne velkych davkach.
Hromada problemov s nohami je casto spojene s hlbkou zilovou trombozou a tam treba tromby/zrazeniny rozpustat.
Odporucam aj zvysovanie viralnej imunity,pozri cez Google.sk pod rng herpes, lebo pri nizsej viralnej imunite nase vlastne telesne virusy napadaju vystelky ciev a tak sposobuju zapaly. Naviac je to spojene aj s tvorenim fibrinov, ktore pokryju steny ciev a zamedzuju prestupu kyslika z krvi do okoliteho tkaniva, tj toto tkanivo je nedostatocne okyslicene( tkanivova hypoxia) a preto nemoze normalne pracovat. Kyslik je nevyhnutny pre tvorenie energie

Jarka228

Dobry den, ja som svojho času tiez zvykla mávať ťažké nohy, je to jeden z príznakov zapálených žíl – kŕčových žíl. Nie je to až také zlé ako to znie, možno ste to mali v rodine, možno ste celé dni na nohách... Spýtajte sa v lekárni na diosminol, ten pomôže. Dôležité je, aby ste to riešili. Ja som prišla k doktorovi, najskôr ma mesiac liečil na zapálené žily, a potom sa to rozhodol sklerotizovať. Ak by som sa liečila od zaciatku,mohla som sa tomuto vyhnúť.