Ahoj,uz dlhsiu dobu mam problem so zenami,nedari sa mi najst priatelku,som obycajny chalan ktory nehlada zenu na jednu noc ale na dlhodoby vztah lenze vacsinou stretavam len tie "zlatokopky"taketo zeny niesu pre mna,skusal som zmenit prostredie,vymenit priatelov,zacal som navstevovat kaviarne,cajovne,zaregistroval som sa na internetovych zoznamkach a stale nic a uz ma nebavi tato samota,neviem ako sa mam s tym vyrovnat
Smútok a samota
a mozno je pre neho "zlatokopka" kazda, ktora ocakava ze zaplati aspon na prvom rande :D bolo by treba to blizsie specifikovat ako to autor mysli
A to sa v akej spolocnosti pohybujes ked sa okolo teba vyskytuje tolko zlatokopiek? Pretoze tie sa vyskytuju normalne len okolo bohatych chlapov, v autobuse ich urcite nestretnes, na ulici snad len v Auparku a podobnych obchodoch ked si na seba hladaju nove znackove handry. Cele mi to pride divne. Tie zlatokopky, to su ako tvoje kamosky alebo kde ich vidis? Ci ich chodis ocumovat do Auparku? Nejak mi to moja hlava proste nebere.
1st noro nie rono
2nd rozpravky?
3rd ja mam stastie?
O_o
ten preklep este pochopim
to divne vylozenie si mojho postu o davani nejakych nadeji (o ktorych ja nic neviem) tak to este mozno pochopim tiez
ale tu fabulaciu o mne a stasti... ta ma dostala :D
neviem kde ty v tom mojom prispevku vidis nejake rozpravky, prechadzku ruzovou zahradou s ruzovymi okuliarmi, ci nejaku nadej,...
v podstate som mu napisal aby sa vzdal, a potom mozno mu priveje osud niekoho, az to je u teba nadej, resp. stastie(pretoze to som spravil ja)... OK... my bad...
rono, zivot je jedna velka tragedia, tak naco si nahovarat rozpravky?
ty mas stastie ze si si niekoho nasiel, ale to vonkoncom neznamena, ze take moze mat kazdy, kto bol na rovnakom starte ako ty, co iste vies, zase falosne iluzie mu netreba davat. cakat najhorsie, dufat v najlepsie.. a to "dufat" ovladat bez emocii, co je prakticky nemozne. lebo ked clovek nedufa, tak nezvladne ten 'dar' ak pride.
dost tragicke odpovede, necudoval by som sa ti DominateDoo keby si lutoval ze si si fandil, ze tu ziskas nejaku uzitocnu radu ;)
hold ale taky je zivot
ale padlo tu nieco rozumne napriek tomu...
btw. kolko mas rokov? resp. aku dobu si uz sam?
az je to v rokoch, mrkni si temu Emocie a city cloveka www.zdravie.sk
je tam toho sice uz hodne, ale zmysuplnejsie reakcie tam urcite najdes skor nez tu ;)
niekedy treba prestat hladat, aby sme ziskali to co sme hladali ;)
ja som roky bol bez vztahu, bez sexu, bez randenia,atd...
az na to ze mne to tak nechybalo zufalo ako asi tebe
najlepsie "rady" by ti vedeli dat taki, ako si ty, ale co uz tym presli a maju teraz vztah. neboli by to ziadne konkretne tipy, len by ti povedali svoj pribeh. zvysok by bol uz na tebe, co si z toho vziat a ako s tym nalozit.
co ti viem povedat, tak urcite nedostanes navod ako co robit, atd.
ja som to bral vzdy tak, ze ked niekoho mam sudeneho tak tu osobu stretnem a taku osobu nestretnes zo dna na den vacsinou, ale vyvinie sa to z dlhodobeho kontaktu, atd.
cize zijes niekde v petrzalke ci v centre BA?
tak sa prestahu :D
alebo hladaj inde..
nemyslim si ze je vacsina zien na takych, pretoze drviva vacsina muzov u nas su priemer.
jedine ak by kazdy bohac mal 50 zien..
a to by nestihal, inac by nebol bohaty.
logicke, nie ?
kedze som obycajny chalan,tak tazko budem hladat akusy playmate
A nebude problem tam, ze si vsimas iba tie nadhery a prehliadas obycajne zeny?Pretoze ja poznam kopy a kopy obycajnych dievcat, ktore nemaju prioritu auto a hodinky. Len akosi to samozrejme nie su prefektne nastylovane krasky s kabelkou od Lujvitona.
vobec sa nechvalim,ved nemam cim,som len obycajny chalan,nemam drahe hodiny a vobec nemam auto,tym som len chcel povedat,ze v mojej blizkosti su vacsinou taketo typy zien a tie normalne uz niekoho maju alebo s niekym randia...cital som vela clankov ohladom pozitivneho myslenia,ale bez vysledku
DominateDoo
cize si sa prisiel pochvalit, ze mas tucne konto, lyxusne hodinky a nabliskane auto? :D
tucne konto je co?
hodinky mozem mat rollex od cernocha na kazdej plazi, kam ta nabliskana fabia (nic ine ako lak nablizskane byt nemoze) moze zobrat..
cize kde je problem? :D
tak im prestan hovorit o konte, kup si lacne hodinky, alebo nemaj ziadne a kup si nejake lacne auto..
a nikto nebudes vediet ze si za vodou, cize zlatokopky si ta prestanu vsimat..
ale vela stastia s hladanim partnerky aku chces, lebo ho budes potrebovat :D a mas stale taku 99% sancu, ze tu to stastie bude na hovno..
musis sa prisposobit trhu, co uz.. vitaj v realite.