Ahoj,uz dlhsiu dobu mam problem so zenami,nedari sa mi najst priatelku,som obycajny chalan ktory nehlada zenu na jednu noc ale na dlhodoby vztah lenze vacsinou stretavam len tie "zlatokopky"taketo zeny niesu pre mna,skusal som zmenit prostredie,vymenit priatelov,zacal som navstevovat kaviarne,cajovne,zaregistroval som sa na internetovych zoznamkach a stale nic a uz ma nebavi tato samota,neviem ako sa mam s tym vyrovnat
Smútok a samota
a v com spociva byt alfa samcom? Skor by som povedala, ze nemas dost sebavedomia. To vyplyva uz len z toho, ze sa privelmi snazis najst si niekoho. Nie je nic zle chciet mat pri sebe spriaznenu dusu. Ale najprv zacni od seba. Zmena prostredia, priatelov atd, je fajn, ale aj tak tvoja osobnost vyzaruje zvnutra. To, ci si vyrovnany clovek. Nastuduj si nejaku literaturu, nieco motivacne, pre rozvoj osobnosti, na zvysenie sebavedomia... mne jedna kniha raz davno v tomto pomohla a od vtedy som spokojnejsia... ;-)
skor zeny si nevsimaju mna,niesom ten typ alfa samca,ktory by zeny pritahoval prirodzene
Tak potom je chyba v tebe, ze vacsinou stretavas len tie. Lebo ja som zlatokopku v zivote nestretla. Malo si vsimas ostatne zeny...
to su zeny ktore lovia chlapov s tucnym bankovym kontom,luxusnymi hodinkami a nabliskanym autom
"zlatokopky"? to mi definuj, co to znamena...