Prosim Vas RNG, ako mozem vyhubit streptokoka pneumonie v nose? Maly ma 4 roky a uz ho ma vyse mesiaca, robi sarapatu, 2x atb nepomohli, nepomaha ani GSE, koloidne striebro, resp. davam ho len sporadicky, asi by som mala castejsie a vyssie koncentraty. GSE miesam 30kv. do pol litra vody, dal by sa aj vyssi koncentrat? Ako casto a dlho kvapkat? Mozem aj do uska, pri problemoch? Prosim pomozte, som uz zufala... dakujem
Streptokok v nose
Jedenie liekov a antybiotyk pomaha,ale len na urcity cas.Vylieci Vas,ale pokial Vam doktor nepovie konkretne z coho to mate,vlastne Vam nic nepomoze.Doktor povie aku mate,vie ako sa to lieci,ale z coho to mate,co tu chorobu sposobilo,to kolko krat sami nevedia.A pokial sa nepride na to z coho to mate bude sa to opakovat stale dookola.Vetsina chorob vznika z bakteriji,z pliesni jednoducho zlym stravovanim a pitnym rezimom.Viem o com pisem.Vysvetlil mi to jeden pan.On by Vam dal odbornu odpoved preco a z coho mate problem.
dakujem, tak skusim ten z Centrum Regenerace...
Nekupuj kysly neucinny vyrobok. Ludia uz dosli na to, ze je to zly vyrobok, preto ho uz napr iherb alebo Swansonvitamins nemaju. Mozno sa im podari NutriBiotic presvecit , aby sa vratili k povodnej formule, ale to sa moze stat len vtedy, ked nebol NutriBiotic doslova kupeny, aby ten ucinny vyrobok nadalej neponukal.
Uvidime, ako sa to vyvinie.
RNG, ja som z toho asi jelen :-/ Mne vychadza z toho to, ze to nemam kupovat, kedze na obale nie je pisany citricidal, to je ucinna zlozka nie? A ak tento uz nie je ani horky, tak asi preto, ze zmenili zlozenie? Co ak je to tak, ze kedze si ju uz nedava vyrobit u Biochem research, mohli si najst vlastny "recept" na vyrobu ucinnej latky. Podla teba ho mam kupit? Je to posledny kus a vyrobca tvrdi ze je rovnako ucinny ako citricidal. Dakujem za cenne rady
Firma NutriBiotic nevyrabala citricidal, ale kupovala ho od vyrobcu BioChem Research, ktory ho povodne vyvinul a patentoval.
Samozrejme patent z roku 1982 uz davno neplati(patentova ochrana je 16 rokov), a tak tu povodne patentovanu aktivaciu vytazku z grapefruitovych semien moze robit ktokolvek na svete, len neviem este, kto to robi a ci firma BioChem Research vyraba povodny citricidal TM.
Takze odpisala toto: "Je to vytazok, ale stale 33 percentny ako citricidal. Je to nove zlozenie, na obale uz nie je uvedene citricidal v zlozeni. Aj ja som pocula ze je menej ucinny, ale vyrobca to odmieta, ale chapem ak doverujete staremu zlozeniu, ten uz zial nemam a uz ani pravdepodobne nebude. Jedine ze by Nutribiotic, firma co ho vyraba zmenila spat zlozenie na povodne"
Rng, prosim este o malu radu. Isla som si objednat GSE od NutriBiotik a pani mi napisala toto: "Dobrý den, ten čo mám ja pochádza z nového GSE, teda toho co je zbavený horkosti".
Myslis ze je neucinny? Vyslovene som sa pytala, ci ma na obale uvedeny citricidal, no zatial neodpovedala. Dakujem moc.
aha, dakujem za upozornenie, idem si to pozriet... skusim este ten z centrum regenerace
weledka, opatrne s tym GSE od vyrobcu NutriBiotic, ten ho zmenil na viacmenej neucinny uz koncom septembra minuleho roku, flasky zmenil az neskor a ten slovensky distributor na to este vobec nezareagoval a spomina stale citricidal, zatialco vyrobca NutriBiotic uz nie.
Vyrobca dnes hovori len o vytazku z grapefruitovych jadierok, co je daleko od povodneho citricidalu.
Ked chces pozrie na povodne data, na co bol povodny patentovany citricidal TM ucinny, najdes ich cez Google.sk pod rng, citricidal.
Na streptokoky bol povodny citricidal ucinny od 20 do 60 ppm, tj 20 do 60 mg na liter/kilogram.
Jedna kvapka citricidalu(60% ) obsahuje asi 20 mg citricidalu, takze roztok bol znacne ucinny. Ale ked chces dosiahnut koncentaciu 60 ppm v celom tele, tak si musis uvedomit, ze sa to rozriedi/rozptyli na celu vahu cloveka. Pretro odporucam roztok 35 kvapiek na liter vody, co je asi 720 ppm a musis ho vypit dost, abu sa aj po rozptyleni v celom tele ta miestna hkladina minimum 60 ppm dosiahla. Na stastie streptokok je skor lokalizovany a tak sa ta koncentracia da dosiahnut v lokalizacii lahsie.
idem si to asi zajtra objednat, myslis ze 4 rocnemu dietatu by som mohla riedit ako nosne kvapky koncentrat 10 kv. na 100 ml vody? Plus morska sol. Popr. aj do uska pri bolestiach? Ja si to vzdy najprv odskusam na sebe, ci to nestipe..
Dakujem krasne...