Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Streptokok v nose

Príspevok v téme: Streptokok v nose
weledka

Prosim Vas RNG, ako mozem vyhubit streptokoka pneumonie v nose? Maly ma 4 roky a uz ho ma vyse mesiaca, robi sarapatu, 2x atb nepomohli, nepomaha ani GSE, koloidne striebro, resp. davam ho len sporadicky, asi by som mala castejsie a vyssie koncentraty. GSE miesam 30kv. do pol litra vody, dal by sa aj vyssi koncentrat? Ako casto a dlho kvapkat? Mozem aj do uska, pri problemoch? Prosim pomozte, som uz zufala... dakujem

weledka

dakujem pekne za info. Trosku som badala a nasla predajcu aj na SKK
www.inzercia.sk
nikde som vsak nenasla, ze by mohol byt ucinny aj na streptococus pneumonie.
Rng, co by si odporucil na tuto pliagu?

RNG

Greposept, citrovital a citrogrape nie su ani zdaleka tak ucinne, ako aktivivany povodny patentovany citricidal. Ale ako vidim, , tak na rozne infekicie aspon ten GrepSept je ciastocne ucinny, pozri
candida.inetcz.com
Podstata patentu na citricidal TM bola chemicka aktivacia vytazku z grapefruitovych semien, kde sa ucinnost zvysila na mnohe kultury vyse 30 nasobne

weledka

no ja mam Greposept 33% a kupujem to v biopotravinach, majitel to donasa a vyraba aj koloidne striebro, takze si myslim, dost sa vyzna. U neho dostat aj oreganovy olej, extrakt z oliv. listov, proste vsetko mozne. Toto GSE je strasne horke, mne to pride to iste, co som si raz u teba v predajni v Slimaku kupovala. Ked mu to nakvapkam, tiez sa hrame na lietadielko, aby mu to stieklo az k dutinam. Pridala som do flasticky od kvapiek do nosa plus kvapku navyse a morsku sol, preplachujem mu to aj 5x za den a zda sa mi, ze sopliky blednu. Vcera rano boli este tmavo zelene, dnes rano su uz zlte a je ich menej, tak dufam, ze to zaberie, inak si to hodim asi, srandujem :-)

RNG

Asi mas nove, neucinne kysle GSE. Povodne bolo ucinne, s povodnym citricidalom, velmi horkym.
Kvapkat treba 3 x do dna, v leze, s hl;avickou zaklonenou co najvioac dozadu. Ja som to daval vnucke tak, ze som ju zavesil za nohy, by sa jej to dostalo aj do celnych dutin. kedze je to dost bolestivr, ked to prenikne do celnyc dutin, da sa vyrobit aj fyziologicky roztok, tj 9 gramov soli na liter vody, ktory potom nevyvola bolesti v celnych dutinach. Do toho mozes potom zarobit povodny ucinny citricidal, ked ho dostanes odniekadial. Mozno ten cesky z Centrum regenerace je este stale pravy.