:( som tehotna ?:(((

Príspevok v téme: :( som tehotna ?:(((
jabu

kramy som mala 27.3.......spriatelom sme sa 26.den cyklu a aj dalsie dva dni potom milovali bez ochrany...a daval to do mna....cyklus mavam pravidelny...28-30dnovy....a uz som mala dostat kramy...a stale nic...uz sa mi o tom aj sniva.... :(....pobolieva ma brucho ako pred kramami...uz asi 4 dni...a nicziadne priznaky tehotenstva nemam...ale strasne sa bojim :(

aaa21

no ano...to je pravda...s tym ze mozno preto ze tie tabletky uz vyprchali.to je dobry postreh.no hej viem v ake dni to bolo.teoreticky ..by to bolo mozne ale radsej tomu nebudem verit.a pojdem si urobit ten test aby som sa ubezpecila.-)

qiu

to aaa21
šak hej tvoj strach je oprávnený. Ktorá by sa nebála. Hmm...ale predchádzajúce dve menštruácie si di dostala normálne možno preto lebo si mala v tele ešte zvyšky umelých hormónov z antikoncepcie a teraz ti už vyprchali...No na príčine môže byť všeličo - (aj to že si tehotná...) šak vieš kedy si to s priatelom robila a či si teoreticky mohla mať plodné dní...

aaa21

no hej.ale odvtedy som mala menstruaciu uz dvakrat a vzdy prisla nacas presne ako ked som brala tabletkya v pohode.a teraz nic ale to by bolo este v poho.kebyze citim nejake predmenstruacne bolesti alebo take nieco.ale ja nic.nic ma neboli ani nic.len ma sem tam picha v boku.:-(bojim sa no

qiu

to aaa21
jáj ty si brala antikoncepciu...to sa moc nečuduj že ti robí to čo robí... ked som ju vysadila ja tak som mala takú paseku narobenú s cyklom že si ani nevieš prestaviť...ešte taraz rok po tom ako som ju vysadila mám stále problémy... ale už ma to zunovala tak som si je dala znova predpísať....

aaa21

no ano.musim si spravit test.sak sa aj chystam.ja som pred tromi mesiacmi prestala brat antikoncepciu takze je mensia moznost aby som bola nie?..

aaa21

no ja viem ze len jeden den.ale nikdy mi to takto nemeskalo.a necitim zeby som to vobec mala dostat.preto je to cudne:-(

qiu

14 dní od pohlavné styku... Ale jak píšeš tak ti to mešká len jeden den tak čo stresuješ? Ten posun o den mohol byť kludne spôsobený tvojím strachom - nervy robia svoje....