:( som tehotna ?:(((

Príspevok v téme: :( som tehotna ?:(((
jabu

kramy som mala 27.3.......spriatelom sme sa 26.den cyklu a aj dalsie dva dni potom milovali bez ochrany...a daval to do mna....cyklus mavam pravidelny...28-30dnovy....a uz som mala dostat kramy...a stale nic...uz sa mi o tom aj sniva.... :(....pobolieva ma brucho ako pred kramami...uz asi 4 dni...a nicziadne priznaky tehotenstva nemam...ale strasne sa bojim :(

aaa21

qiu..ale odkedy 14 dni,odkedy som mala dostat alebo odkedy?.lebo dostavam to stale podotykam stale na 29-den.a dnes je 30-ty a necitim vobec nic zeby som mala dostat.takze odkedy 14 dni?nevies?

qiu

to aaa21
treba počkať tuším min 14 dni, ale na každom tehotenskom teste to máš napísané, niektoré testy sú extra citlivé na prítomnosť nejakého (tehotenského?) hormónu a pri tých sa to dá tuším ešte skôr.

vseved

Alee co ste... stale tu kazdy pise ze co ked nahodou prerusovana alebo tak jasne ze su to totalne kraviny nikto este neotehotnel z takychto kravin - a ak niekto hej - tak to len typu - mojej kamaratky kamaratka a jej kamoska ... to su take jedna babka povedala... takze jasne ze je mala moznost otehotniet - ved aj pary, ktore sa miluju a chcu dieta maju problemy tak sa zamyslite a myslite iba na to najhorsie.. si vezmi ze si tehotna iba mozno 1 den v mesiaci - tak si vyrataj percento a aj keby ho mal od semena on ho musi do teba streknut - do BRANY MATERNICE od toho je taky tlak vyronu semena... ach jaj baby baby moc to beriete vazne

michaelalalala

JA OZAJ NEPOCHOPIIIM AKO NIEKTO MOZE MAT NECHRANENY SEX KED NECHCE DIETA...A JE TAKY MLADY!!!!!!!!!TO JE ASI NAJVACSIA NEZODPOVEDNOST.NAPRIKLAD JA S FRAJEROM VZDY POUZIVAME KONDOM(ROZMYSLAME NAD HAK)A KED SA STANE COKOLVEK(ROZTRHNE SA KONDOM)POUZIJEM ESTE AJ TABLETKU PO...A TO AJ KED SA DO MNA NESPRAVIL...DECKA OZAJ SI DAVAJTE NA TOTO POZOR!!!!!!!!!!

sasula

aoyte..prosim vas.. moze sa stat, ze som tehotna? pouzivali sme ochranu..kondom.. ale nedostala som menstruaciu.. a picha ma alebo boli ..newiem to nazvat ..brucho na pravej strane.. dakujem..

dudinka

ahojte:)prosím vás aké sú prvé príznaky tehotenstva....bojím sa otehotnieť, kvoli chorobe štítnej žľazy...má niekto podobný problém ako ja? prosím pomôžte mi...

jajka

Kramy mi skoncili 6.4 a 13.4 som sa s priatelom milovala bez ochrany ale sa do mna nespravil, potom som mu ho kusok oblizala a milovali sme sa dalej. O tyzden sa to zopakovalo zas 20-22.4 milovali sme sa bez ochrany ale nespravil sa do mna, po akte som mu ho pooblizovala a milovali sme sa dalej. A teraz mi to meska, nechuti ti jest nemam chut do jedla. Bojim sa ze som tehotna