Henna na vlasy

Príspevok v téme: Henna na vlasy
repka

ake mate skusenosti?..ked chcem aby som mala cervene vlasy, tak ktora je najlepsia? a ake znacky odporucate? pomohlo vam to zregenerovat vlasy?
..a ked som si farbila cca pred 4 tyzdnami chemickou farbou na cerveno (nezosvetlovane vlasy, bez amoniaku farba) - kedy mozem najskor hennou....
vdaka za rady a skusenosti:)

repka

tak dakujem za rady :) .. ja v podstate som uz rozhodnuta :)- nejde mi az tak o farbu ako o to aby sa mi trochu zregenerovali vlasy...
..ja sa len cudujem, ze teda ak su z toho fakt krajsie vlasy preco to nepouziva viac bab... z kamaratok neviem ani o jednej co by to pouzivala - alebo sa len nepriznala niktora :))

repka

takze to su vlastne ta nejaka francuzska henna a five fives? a obidve su bez niecoho chemickeho? v com mozu byt rozdielne vseobecne henny na vlasy?

nathalia09

no ja si davam na noc,ale ked nie,tak na 3-4 hodiny.Ak chceš červenú farbu,mala si si si pridať práškovú papriku.Objednavam z hennayvette,alebo bionatural.

repka

a este jedna otazka... ked som mala huste vlasy a nejako mi poredli.. je mozne ze henna mi navrati hustotu vlasov? ..

a kolko oleja mam pridat do tej zmesi - lebo mam samotne vlasy dost suche...

repka

ja citam teraz dost na nete a citala som, ze si to nechavaju aj na noc.. a teraz zrazu citam nejake forum, ze 30 - 40 minut...

a nahodou v rakusku neviete kde sa da zohnat a ktora znacka???

nathalia09

už možeš henovat,a jasné že budeš mat kvalitnejšie vlasy-pozri si forim dlouhe vlasy,tam je o henne všetko-aj na červene vlasy odporučania.