Henna na vlasy

Príspevok v téme: Henna na vlasy
repka

ake mate skusenosti?..ked chcem aby som mala cervene vlasy, tak ktora je najlepsia? a ake znacky odporucate? pomohlo vam to zregenerovat vlasy?
..a ked som si farbila cca pred 4 tyzdnami chemickou farbou na cerveno (nezosvetlovane vlasy, bez amoniaku farba) - kedy mozem najskor hennou....
vdaka za rady a skusenosti:)

repka

ja mam tu logona... ale ja si myslim, ked mi zanechava len zltu farbu, ze to bude tou zltou prisadou - nabuduce skusim klasiku cervenu..

janus33

tak potom to asi zalezi od znacky henny, ja najradsej pouzivam Hennecolor a s nou problem nemam :) ked som raz skusila Sante hennu tiez som dopadla ako ty, ale po prvom umyti uz to bolo fajn

repka

janus: ale to by bolo ok pri zmyvani a tak, ale ja mam uz dvakrat umyvane vlasy a vankus kriklavozlty a ruky a krk tiez, za kazdym ked si hrabnem do vlasov mam ich zlte... umyvala som ale len cistou vodou zatial.. a hej.. na slnku mam vlasy uplne do zlta :))....

janus33

mne to tiez jedna henna spravila a dokonca aj na vlasoch ze sa leskli dozlta :D a to bola aj drahsia, kvalitna, cakala som od nej viac...ak davas hennu na noc treba pod seba nejake uteraky, pre istotu :) a ked zmyvas najskor nechaj na vlasy ist len silny prud vody a ked je to ako tak zmyte pouzi ruky :) tak sa vyhnes zafarbeniu. a ci to robia vsetky neviem, nemam az tolko odskusanych ale myslim ze kazda bude nejake zafarbenie zanechavat kedze sa aj pri aplikacii maju pouzivat rukavice

repka

teraz je vsetko ok.. aj mi to zafarbilo vlasy rovnomerne..ale ja sa neviem zbavit zltej farby - pri zmyvani cele ruky zlte - dodnes ked si prehrabnem vlasy mam zasa zlte ruky, chrbat kde mam vlasy - zlty a vankus - totalne zlty... bude to tym, ze vo farbe bola aj curcuma - alebo ine henny - ine farby budu tiez nechavat nejake farby?

nathalia09

repka,ak tú hmotu máš hustú,možeš pridať kondicioner,alebo vodu-má to byt ako jogurt-síce nie všetky jogurty sú rovnako husté,ale treba skúšať,a hlavne byť trpezlivá.

janus33

len tak nahodou baby nemate nejaku hennu cervenu alebo klasiku nazvys? ze by vam nesadla? vzala by som za lepsi peniaz, teraz je akosi kriza :/

repka

uz som si to zmyla... neviem sa prestat pozerat do zrkadla!!! .. chytilo mi to poriadne - do rysava :) ale hlavne ten objem .. vyzera ze mam trojnasobok vlasov co predtym...!!

repka

uz to mam na hlave.. tak nanasalo sa to nic moc - asi som to mala velmi huste..a urcite to nemam na vsetkych vlasoch :/ .... ale nejake je to tazke na hlave :D ... a to to mam len pol hodinu...:))