Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna na vlasy

Príspevok v téme: Henna na vlasy
repka

ake mate skusenosti?..ked chcem aby som mala cervene vlasy, tak ktora je najlepsia? a ake znacky odporucate? pomohlo vam to zregenerovat vlasy?
..a ked som si farbila cca pred 4 tyzdnami chemickou farbou na cerveno (nezosvetlovane vlasy, bez amoniaku farba) - kedy mozem najskor hennou....
vdaka za rady a skusenosti:)

1Lucia1

Ahoj, ak chceš červený odtieň, odporúčam hennu Copper od VOONO + 1 lyžica Amly + 1 lyžica jablčného octu + 3 kvapky santalového dreva (zmes nechať na noc odstáť a ráno aplikovať) alebo tmavšia vínovo-črvená varianta - Wine Red od VOONO. voono.sk

kaciatko_7

ja používam už dlho hennu z dm, ale predávajú ju aj na nete tuším naturshop... a do zábalu si pridávam lyžičku bambuckého masla, lyžičku argánového oleja, lyžičku medu, k tomu hennu a zalejem to všetko horúcim čajom... ten striedam, ale väčšinou žihľavový... a farba henny je klasická hnedá, svoj odtieň vlasov mám tiež hnedý a farba mi ho troška stmavila... pred pár rokmi som si farbila vlasy klasickou farbou, ale to sa nedá porovnať aké vlasy mám teraz

repka

janus: a ty si zmyjes len cistou vodou.. a nijaku farbu ti nezanechava?

nathalia: tak ja som si uz musela potom umyt - ved ked este dva dni po hennovani a dvoch oplachnutiach cistou vodou som mala vsetko kriklavozlte - ale ze extremne
..ale farba na vlasoch mi zostala - a omnoho sytejsia ako po chemickom farbeni :) ...

dasky

baby a vedeli by ste mi poradiť nejakú značku henny, ktorá farbí do hneda bez žiadnych žltých a červených odleskov ?

nathalia09

vlasy po hennovaní by sa nemali aspoň 3 dni umývať,lebo tá henna ešte stále pracuje,niekde som to čítala.