Vyrážky okolo uší

Príspevok v téme: Vyrážky okolo uší
frenkyyy

Dobrý deň, nevie mi niekto poradiť z čoho alebo prečo sa mi tvoria vyrážky okolo uší? Mám zmiešanú pleť, len občas sa mi vyskytne nejaká väčšia vyrážka ale v už asi 3 mesiace sa mi robia pred a za ušami veľké boľavé hrčky, ktoré sa nedajú nijako vytlačiť, niekedy mám také nervy že ich až rozrýpem a nakoniec z nich vyjde taký biely akoby tuk. Neviete čo to môže zapríčiňovať? Ďakujem za každú radu.

lusinuliena

aj ja mam take vyrazky raz za cas ale teraz sa mi zahojila 1vyrazka bolava na uchu a prisla druha za 2uchom,,ale citala som ze to moze signalizovat neaky problem s ladvinami alebo zaludkom._-.parazity?-

frenkyyy

Nad tými lymfatickými uzlinami a celkovo nad lymfatickým systémom som začala nedávno uvažovať, pretože ma začali trápiť "ťažké nohy" a to mám 23 rokov (nemám čisto sedavé zamestnanie), každý večer ma boli a musím si ich vykladať, ale nejaké viditeľné opuchy nebadám :-( aký ma však súvis lymfatický systém s vyrážkami okolo uší?

simka111

mne sa tiež robia vyražky okolo uši, ale len niekedy, ale vždy ked mam pri jednom uchu tak aj pri druhom ....