Ahojte ludia, rada by som si tu napisala nieco malo o mojom zdravotnom stave, resp. stavoch ake prezivam ... Ak je tu niekto podobni mohli by ste mi odpisat...:)
Asi pred 6 tyzdnami som si presla velmi stresujucim obdobim (podozrenie na onkolog. diagnozu, do toho skuskove na vs a podobne, proste vsetko naraz). Zacala som si namyslat rozne ine choroby lebo som sa stale sledovala, zasla som aj psychologicke, kt. mi predpisala SNRI, po 3 dnoch som vysadila, vedlajsie ucinky take, ze moje stavy proti tomu su prechadzka ruzovou zahradou....
No a od toho stresujuceho obdobia sa s mojim telom zacali diat velmi zvlastne veci, ktore sa pred tym vlastne vobec nemala...zacalo ma boliet cele telo /slachy, svaly, kosti neviem to identifikovat... mala som v svaloch alebo kostiach akokeby nejake elektrosoky, do toho zasklby svalov na celom tele, necitlivost koncatin, mravcenie v celom tele raz v rukach raz na tvari ... svalove krce v noci .... postupne je toho menej a menej ale stale to pretrvava, mala som aj take stavy ze mi bolo na odpadnutie, zavrate aj nepretrzite pocas 2 dni, k tomu tlak na ociach ... je to velmi zvlastne ze to prislo akurat v tom stresujucom obdobi, trocha som o tom precitala zistila som, ze pri nadmernom strese sa vo velkom mnozstve vyplavuje z tela horcik, kt. je zodpovedny za spravny chod neurologickej, svalovej sustavy a pod. Treba ho doplnat vraj (doplnam ho iba predpisanou davkou co je na stitku jedna tabletka denne)
Pocas dna je takmer vsetko super, ked na to nemyslim, som typ cloveka, ktory potrebuje byt stale niecim zamestnany a stale dostavat podnety, ak som doma nudim sa zacnem rozmyslat co mi je a potom sa trapim ...
Je tu niekto s takymito stavmi? Vyzera to ako tetania, panicka porucha ...
Chcem este povedat, ze moj stav sa zlepsuje ale s odstupom casu by som napisala, ze pred 6 tyzdnami to bolo riadne peklo, psych. som sa z toho zrutila...
Vysledky z krvi super, vsetko mam dobre...
Neurologicke ist zatial nechceem, nakolko som za posledny mesiac podstupila vela vysetreni rtg, ct, gama... nechcem dalsie vysetrenia ... ak by som neurologicke sla, odmietla by som ich ....
Ak mate niekto taketo stavy, napiste ako si doplnate vitaminy... ako to zvladate dik ....