Ako je to mozne? Platy. . .

Príspevok v téme: Ako je to mozne? Platy. . .
paulaV

Ako je to s platmi v pripade ,,celebrít\'\'?? Nevravte, ze preco toto riesim! Vas to akoze nesere? Je to to mozne? Ja:robim 12tky. Ledva vyjdem s uctami-minimalna mzda(ako inak, neviem ako vy. . .) od svitu do mrku , nezazivna robota, o vylete do USA mozem snivat. . . Lenze ako su platene tieto ,,celebritky,,? Ake su na to tabulky, system? Je mozne, aby za ucast v porote/pretrcanie a pod. Bol ,,plat,, aky bol? 100 000eur! To maju do boha skade na tie vyplaty? Taketo astronomicke sumy!? Vsetci sme smrtelnici, ale obycajny clovek sa naozaj k tomuto nema ako dostat! A tak mu ostava len driet.. . .Ďakujem Vam za nazory. . .

paulaV

tak isto ked si chceš oddýchnuť...cestovať..dovolenkovať...skrátka niečo robiť....na všetko treba peniaze!!!!!!!!!!!!!!!

ja nechcem byť nejaka celebrita, ale chcem si tiež dopirat, pokojne žiť..netrápiť sa každým hlúpym centom....

paulaV

Lenže je to mimoriadne nespravodilive, a nemože ma netrpiť, že ja sa musim obmedzovať, že vzniknu aj nejake tie dlhy, a že skrátka som človek ako každý iný, a nie som o nič menej ako nejake ,,celebritky,, a ksrátka nedokážem pochopiť a saje mi krv, ako to može takto debilne fungovať, kde je pre obyčajných ludí , ako keby sme boli nejake hovná!!!! určená akasi minimálna mzda - mimochodom, biedna!!!!

Kde niekto za nejaku učasť s vačšou/menšou námahou, má to, čo niekto, alebo možno aj vy - (to neviem) Nikdy mať nebudeme, resp, alebo až za velmi dlhu dobu....a tým padom sa aj markantne viac nadrieme!

Skrátka peniaze nie su všetko, ale za tie peniaze sa dá takmer všetko kupiť!!!!

Dnes už pomali aj zdravie - ked si chorý, bez liekov nevyzdravieš, a lieky stoja peniaze . .. .....

kabel ka

to je nenormalne, aki su tu ludia vyslovene debilni. Prisati na televizore ako na cecku bez ohladu na to, co z toho cecka tecie...

Iba Katka

Paula, ale tie celebrity a porotcovia sú platení z reklamy. Šou ako superstar chodí v hlavnom vysielacom čase, kde tie reklamy sú najdrahšie a vezmi si aj, že chodia častejšie, ako v minulosti. Niekedy chodili reklamy každú pol hodinu, teraz každých 10 minút. Tie realityshow majú vysokú sledovanosť od tohto tupého národa a tento národ rovnako má zapnuté televízory aj počas reklamy. Okrem iného tam prispievajú aj ľudia tým, že hlasujú za svojich obľúbencov a jedna sms stojí nejakú vyššiu sumu.

A ešte si vezmi. Pre televíziu je lacnejšie (!!!) zaplatiť 3 porotcov, dvoch moderátorov a nejaké priestory a majú vyplnený vysielací čas na pol roka, ako kupovať nejaké filmy. A ešte na tom poriadne zarobia. Preto sa tak rozrástli tie reality show. Sú lacnejšie ako filmy a tento národ ich slepo žerie. Či už sa jedna o talentovú show alebo o nejakú ako Farmár hľadá ženu, kde zaplatia len jednu moderátorku.

lost

Inac, ak raz zacnete patrat potom ako funduju patenty, tak potom vam tento konkretny problem celevrit pride ako totalna malina..

lost

ako pise ujo Magy :)
on vie co hovori :P :)

staci ignore a hotovo.. cim dalej, tym menej "citam" taketo veci, az do takej miery sa to dostava, ze ani tie tutilky necitam, lebo ich filtrujem :D
online bulvarne stranky viem nenacitat, tj. ignorovat silou vole.. ani zvedavost ma tam nedostane (po par tyzdnoch to bude uz divne tam ist dobrovolne), a TV nepozeram (okrem Discovery a zopar inych), a vtieravu reklamu filtrujem, noviny necitam, a osobne celevritu nepoznam :D cize...

nemam najmensie tusenie, ak osa im dari, a ci vobec :D ale tak, to je len moj osobny postoj, citujem sam seba "nepotrebujem poznat zivot celebrit aby som bol stastny" alebo skor bez cenzury, "nepotrebujem zit ineho zivot, staci ten moj" a je vybavene (u mna :D ) ...

Magy

PaulaV - platy tychto celebrit a dalsich top-manazerov platis dnes uz prakticky v kazdom tovare, ktory si kupujes, od hajzlaku az po pocitac. vo vsetkom je zaratana aj cast na marketing, propagaciu a pod.
nemyslim, ze tym, ze by si to prestala pozerat, by im platy klesli, to by sa muselo vzburit asi cele slovensko. a taky sudrzny narod zase nie sme, to si povedzme otvorene.
mozno prave preto, ze dries ako somar (pardon, oslica) a nestrkas sa nikomu do zadku, nie si priebojna, drza a bezohladna, mas taky plat, ako mas.
mozes ist cestou zavisti, alebo cestou vlastneho stastia.
preco ta to trapi, ze ma niekto 100k ecok za rok? myslis si, ze je kvoli tomu stastnejsi?
osobne si myslim, ze ani nahodou. celebrity a podobne bulvarne kraviny zasadne nesledujem, ale pri citani sprav sa nedaju nevsimnut rozne titulky.
pozri sa na varholikovu, znudenu bohatu panicku - a ako dopadla... bartosova je troska, zrela na psychiatriu a tak mozem pokracovat do rana - keby som sa o to zaujimal. ale nezaujimam. ja si robim ten svoj zivot krajsim a lepsim a tito ludia su mi ukradnuti. doporucujem sa tym riadit, nebudu ta trapit veci, ktore vyriesit nemozes. ;)