Ako je to mozne? Platy. . .

Príspevok v téme: Ako je to mozne? Platy. . .
paulaV

Ako je to s platmi v pripade ,,celebrít\'\'?? Nevravte, ze preco toto riesim! Vas to akoze nesere? Je to to mozne? Ja:robim 12tky. Ledva vyjdem s uctami-minimalna mzda(ako inak, neviem ako vy. . .) od svitu do mrku , nezazivna robota, o vylete do USA mozem snivat. . . Lenze ako su platene tieto ,,celebritky,,? Ake su na to tabulky, system? Je mozne, aby za ucast v porote/pretrcanie a pod. Bol ,,plat,, aky bol? 100 000eur! To maju do boha skade na tie vyplaty? Taketo astronomicke sumy!? Vsetci sme smrtelnici, ale obycajny clovek sa naozaj k tomuto nema ako dostat! A tak mu ostava len driet.. . .Ďakujem Vam za nazory. . .

0vecka

2 lost tu nejde o to ze co ale pre kolko ludi.... ak ta niekto rozosmeje tak mu predsa das 1/10 centa nie? a ked rozosmeje nejaky zabavac 10 000 000 ludi tak ma milion centov=10 000 EUR

Lulita

lost - ja sa vzdy cudujem, ked ludia ako blazni vrieskaju na hokeji gool a placu a idu sa potrhat, potom pridu naspat domov z krcmy pomalovani k manzelkam, detom a pocitaju peniaze aby vyzili z ruky do ust, placu od radosti, ze si niekto zarobil miliony :D :D to je logika

krtko-lampa

Tak tak, to nie je len tak, kazdy druhy teenager kope horny koniec proti dolnemu koncu svojej dediny a berie to vazne, ale zivi sa tym fakt par ludi iba ...

james bond

tak to bolo vzdy, ze sa mal niekto lepsie niekto horsie, takisto deti v afrike mozu plakat preco sa nenarodili aspon na slovensku, samozrejme ze je to nespravodlive, ale kazdy nemoze byt slavny, aj ked si to niektore akoze celebrity nezasluzia

lost

keby to nepozeralo milion ludi, tak by na tie platy nemali..
to je take isto ako s futbalitami..
100 tisic eur za 1 tyzden (2-3 zapasy a par treningov), ktore mozu kludne odflaknut, alebo zapas predaju..
nemali by na to, ak by to ludia nepozerali..

Lulita

aspon vies, preco ty mas minimalku, lebo sa zbiera pre nich, nuz sikovnejsie si to zariadili

poslancov tiez platis ty a xy dalsich pracujucich ludi, otrokarska spolocnost, ble