Co robite po praci, ked pridete vecer domov?
Lebo moj manzel zakotvi pri PC a to je vsetko. Dajte mi prosim nejake konkretne tipy, nechcem aby to takto zostalo a sme manzelmi kratko, tak myslim, ze by to slo zmenit...
Nuda po praci
Kým sme nemali dieťa tak sme išli každý jeden deň von....doma sme len sexovali:)
je zima, kde by sa clovek trepal cez týžden, ako nahle zacne jar, muz pride z prace, najeme sa a ideme so synom vonku, v lete detto, to sa poobede este kupeme v jazere az do jesene stale vonku, teraz jasne, ze pri pc nastriedacku :p a v noci manzelske povinnosti :))
klasik 12321 A NEMAS NAHODOU NEJAKEHO SVOJHO KLONA??? :-DDD POTREBOVALA BY SOM JEDNEHO TAKEHO ;-)
Pc čkovanie je závislosť. Choďte spolu na terapiu.
Kino, divadlo, vecere v restike, wellness, hotel na vikend, prechadzka, cukraren... a hlavne co najcastejsie milovanie...
Bol taky aj ked si s nim iba chodila?
Ja si neviem predstavit, ze by ma manzelka zaujimala menej ako nejake blbe PC.
internet...skaza ludstva !!! :D co preboha stale ti ludia vysedavaju na nete ! ste cerstvo vzati,tak pracujte na babe a ak este babo nechcete,tak si uzivajte to,ze ste spolu !!! aby sa novomanzelia nudili... taka otazka,co take robi na tom nete ?? este povedz,ze tiez chatuje !! prisambohu,ja ked si najdem priatela,tak doma ziadny internet nebude !!! :D
A prechádzky, šport, kino, divadlo, šach, priatelia. Zajazdiť si na motokare a tak.
navarime,upraceme,dame spat maleho a potom podla nalady...rozpravame sa pri telke, rozpravame sa pri kartach,rozpravame sa pri vinku alebo sa milujeme:)))
Sex!!