Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nuda po praci

nirv

Napríklad aj to chrapanie. Ked majú dvaja oddelené postele, je to snáď katastrofa? Nie, veď ked spolu len chodili, tak tiež nespali spolu. Sem tam si spolu pospia a inak majú súkromie a pohodlie.

nirv

Nevidím dôvod, prečo by dvaja ľudia ktorí sa milujú, sa museli obmedzovať nejakými pravidlami, že takto to ma byť v správnom manželstve. Každý človek je predsa osobitý.

nirv

Blondula, si môj človek :) podľa mňa je manželstvo somarina. Proste to nefunguje, možno chvíľu, ale po čase sa to skazi. Lebo ľudia v manželstve sa chovajú neprirodzene.

Blondula

Klasik...to je momentalny stav :D zena sa rokmi meni a mozno fakt stretnem v zivote muza,co budem pri nom aj ked na zachode sediet bude :D z mojich poslednych 2 partnerov som byvala skor "unavena" :D obidvaja chrapali a ten posledny by chcel len sexovat :P na sex som si nestazovala,ale ja mam problem so spankom a zaspavanim a to chrapanie jednoducho neznesiem :D druha varianta by mohla byt ta,ze ked uz pod jednou strechou,tak v dvoch posteliach :D

Klasik12321

Blondula, a ako myslis, ze dopadnes potom, ked budes stara? Ked uz nebude mat nikto dovod za tebou chodit alebo ta k sebe pozyvat? :)

Blondula

no ked sa v mojom zivote objavi nejaky muz,tak spolu asi nikdy zit nebudeme !! kazdy bude mat svoje byvanie a moze raz spat u mna,potom aj ja u neho.ja som clovek co potrebuje mat raz za cas uplny pokoj a byt sama ! byt furt spolu mi az take "vasnive" nepripada :D moj posledny partner mi bol stale pri zadku,nikam nesiel,ani na pivo s kamaratmi,vzdy chcel ist len so mnou a ja som z toho byvala na nervy ! :D

Klasik12321

Zewa - "Nezila som v úplnej rodine, neviem ako majú dvaja spolu žiť." - to ani ja ale som si povedal, ze ked to budem robit presne opacne ako to robila mama, tak to musi fungovat a ono to skutocne funguje :)

sususu - klon nemam, a ako citas tu vyssie, tak moji 2 bratia sa z toho prostredia v ktorom sme vyrastali nepoucili, tak ani ich ti nemozem odporucit :)
Hladaj - najdes. Mne manzelka povedala, ze ked ma prvykrat videla, hned vedela, ze budem jej manzel a ze to bude super :) Vy zeny mate taku intuiciu, tak ju treba posluchnut :)

mimka2

mila zewa. no ja som 7dmy rok vydata a nejako uz ani nevnimam zeby som mala rodinu.. proste ja uz nerobim , som uplne na dne psych. s toho a muz stale robi a nejako cas neni.ain spolu nechodime nikam a necitim uz ani asi lasku:( citim len zvyk?:(..alebo sa mylim? .. ach jo