Co robite po praci, ked pridete vecer domov?
Lebo moj manzel zakotvi pri PC a to je vsetko. Dajte mi prosim nejake konkretne tipy, nechcem aby to takto zostalo a sme manzelmi kratko, tak myslim, ze by to slo zmenit...
Nuda po praci
Ked sa ti nevenuje, tak chod von s niekým iným. Možno sa potom zbadá. Aj tak nie je dobre byť stale iba spolu.
:D no koniec
Že ma rád deti ešte neznamena že sa im bude aj venovať. Teba ma tiež rád a nevenuje sa ti.
zewa - ked sama nevies je to tazke, clovece sa nikomu nechce hrat, chodte niekde na kolacik, caj, pokecate v inom prostredi, alebo si chodte nieco zahrat do spolocnosti
Povedala som mu to, ale moc to nepomáha. Práca je aj jeho záľubou, robí aj súkromné fušky. Ale môžem okaslat tie peniaze. Ked sa má opýta, že čo budeme teda robiť, tak má napadne akurát sex, film, spoločné varenie.. Preto neviem, čo vlastne robiť. Chýbajú mi nápady. A takto v zime je to dvakrát ťažšie. Viem, že má rád deti a ked ich budeme mať, bude sa im venovať. Ale aj mne by sa mohol, nie?
co moze pracovat aj po praci? vacsinou tí, co sa tvaria, ze "pracuju" nepracuju, v historii budu urcite zaujimave stranky :p ak kliknes na nu a bude prazdna, je to jasne, ze ju pravidelne kvoli niecomu maze
zewa - to kazdy den az do noci, alebo sa ti aj venuje? no povedz mu to, ked sa ti to nepaci
Ale on pracuje, nehrá sa, nechatuje..
Nezila som v úplnej rodine, neviem ako majú dvaja spolu žiť. Ci mu to tolerovať či nie.
Tak ale naco si vyberate motakov, co sedia pri PC cely vecer. On musel byt taky aj pred svadbou, to nech mi nikto netvrdi :-)
nirv - a najma v lete, to je masaker s tym sexom :)) no ked je dieta treba vydrzat kým zaspi, alebo mu pustit na dvd rozpravku :))