ahojte...taky smutok, sklamanie a strach ma prepadli...milovat niekoho mi pride ako velky zazrak a dar a bojim sa, ze pre mna nie je, netrapi ma to kvoli valentinovi :p ten sviatok nie je pre mna ani sviatkom, obycajny den...trapi ma to lebo citim, ze mi to velmi chyba niekomu sa tak otvorit, robit pre neho vsetko ( je mi jasne ze vsetko nie, ale vela veci)...chalanov sa hanbim a mam nizke sebavedomie, neviem ako mozem nejakeho vobec zaujat...citala som a kamarat mi to trochu potvrdil, ze chalani nie su na zachrankyne sveta :P ( myslim eko baby, ochrankyne zvierat, zastankyne slusnosti...), ale ja taka trochu som s milnym pohladom na svet a na lasku...mam utopisticku predstavu a nedokazem sa jej zbavit lebo to som ja ... chod medzi ludi radia vsetci, ale ja chodim, bud online a zoznam sa na nete no uz sa stalo a vsetci su kamarati lebo ziadna iskra tam nie je, mam teda zit svoj zivot a nechat to tak a potom to pride? inde citam, ze treba tuzit velmi a az potom to dojde...bude sa vam to zdat smiesne aj mne sa zda, ale ako mala som si velmi dlho priala, aby sa do mna zalubil jeden chlapec a aj sa :p a odvtedy si to uz pri nikom neprajem lebo sa bojim, ze nejak som to si vymodlila a ja chcem, aby ma mali radi sami od seba a nie kvoli mojej modlitbe...pride mi to ako blbost, ale vnutorne to citim a ziadne logicke argumenty mi nepomahaju...neviete mi nejako pomoct? nejaka rada? dakujem :/
Prazdno v srdci
Cauko, mam 22 a praveze ja mam rad baby ktore su slusne,romanticke a ktore sa aj modlia :)
dvadva9 je to tiez bolest, ale mensia. Ked ti napr. druha polovicka umrie a to necakane (moj pripad) a az potom zistis, co je to bolest v srdci
kocka12
a prazdno je co ak nie bolest ?
horšia je bolesť v srdci...
Ahoj Agni. Presne na to musim aj ja zareagovat: " chalani nie su na zachrankyne sveta´´,, toto mozno plati pre takych chalanov, ktorim ide len o jedno. Vsak chalani, ktory chcu vztach, vazny vztach, nie na jednu noc, (ci na vsetky noci pocas niekolkych mesiacov),, taky chalani by prave tieto zachrankine chceli:)
a inak,, to ako si sa modlila???:D, ze si nieco take dokazala vymodlit:D,, ja som sa raz modlil o jedno dievca, a to len aby sa somnou skamaratila:D,, no a za 3 roky modlenia nic:( :D,, ale to uz bolo davno:D
ale prazdno v bruchu, to je ina storyy....
bla
absolutne vedla a nepravda, prazdno v hlave = sladka nevedomost.. nic nie je krajsie ako nevedomost :D (ironicky smajlik)
Nebudu v tom parazity ?
www.youtube.com
ten zvuk, blup :D
ja sa asi skôr snažím neriešiť :) sčasti aj preto, že neviem, ako by som to riešila :D ale to sa podľa mňa neoplatí siliť. ešte by som bola potom sklamaná, že furt nič, prišla by frustrácia a nakoniec by zo mňa bola zatrpknutá fúria, ktorú by aj tak nikto nechcel, ani keby mu za to platili :D
inak ak by som sa niekomu páčila na základe toho, že som si to "vymodlila", to by mi asi nevadilo :D skôr by mi vadilo, ak by so mnou niekto začal chodiť na základe toho, že som ho "balila". ale keďže predstava, že ja by som pri svojej povahe niekoho balila, je úplne nereálna, nemám sa čoho báť :D