Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel si stále pozerá fotky bývalých...

Príspevok v téme: Priatel si stále pozerá fotky bývalých...
Ivuska.a

Ahoj, sme s priatelom spolu uz 2,5 roka, sem tam sa pohadame, niekedy pride nejaky problem, ale to je v kazdom vztahu normalne...V poslednej dobe ma velmi trapi jedna vec. Zistila som, ze moj priatel si neustale pozera fotky a profily svojich dvoch byvalych priateliek na facebooku. Ja si tiez pozriem profil a fotky hocikoho, ale aby si ich pozeral par krat do tyzdna sa mi nezda normalne...S jednou z nich chodil dost dlho a mali velmi vazny vztah, ona ho sklamala, a tak sa rozisli. Zda sa mi to velmi nefer voci mne, aby si ked si dajme tomu so mnou vecer dopise, popraje dobru noc, a pozrie si svoju ex...Neviem co si mam o tom mysliet, mam pocit, ze stale neprekonal minulost, ze ho s tou jednou stale neico spaja...vsimam si aj jeho spravanie, ked je nablizku nas ona ( pochadza totiz z rovankej casti mesta ako ja) Je nesvoj, nervozny, ked mu nieco poviem, vobec ma nepocuva...Neviem co s tym, ked mu o nej nieco poviem, vraj on to ma v hlave davno vysporiadane, ze ho ona uz viac nezaujima, ze ju uz vymazal zo svojho zivota, podla mna vsak stale nie. A to, ze si ju pozera som zistila podla toho, ze viem jeden druheho heslo na FB a tam sa to da pozriet v zazname o cinnosti, ze ju hladal a pozeral si ju...

GOING

Mal príjemné zážitky. Tak si príjemné zážitky pripomína pozeraním fotiek svojich bývalích, to je normálne. Niekto si pozerá motorky iný zasa fotky z dovoleniek.
Predsa si nebude pozerať fotky z pohrebov.

Skús prehodnotiť aj svoj postoj k týmto situáciám.
Tvoj priateľ nie je tvoj majetok a má aj svoj vlastný vývin.

jano slota

OPERATKO NA SANKY MI TREBA DO ZAJTRA POZICIT PLS DACHTO MI DAJTE

+ FOTKA MOJEJ BIVALEJ FRAJERKI AKO BONUS, SI POZERAM JEJ PROFIL NA FB STALE JE TO NORMALNE

stalesomtoja

Ja ťa chápem..Mám priateľa, ktorí si na fb so mnou fotku nedá ako titulnú..ale s bývalou mal a ešte k tomu má s ňou vlastný album. Vždy mi an to povie, že sa nemám trápiť, je to len facebook. A ja mu povierm, tak, ked je to len fb, tak si to vymaž a doteraz nevymazal. A so mnou je oveľa dlhšie než s ňou bol. Ale pomaly ho mám stále menej a menej rada. Aj keď je to len fb, tam ide o inú podstatu.

Filip TT

Mam rovnaky nazor Fleur. Predtym ako sa zacal nas vztah s mojou manzelkou, som chodil s dievcatom, ktore to chodenie ukoncilo s navrhom, aby sme zostali kamarati. Zabolelo to, ale zostali sme naozaj kamosi. Este pred tym ako sa rozmohol internet sme si kazde vianoce vymenili listy, kde sme si pisali aky sme mali rok. Posielali sme si fotky svojich rodin a pozdravovali partnerov. Manzelka mi pred vianocami pripominala, aby som nezabudol. Teraz si uz piseme maily. Ked isla na matersku, tak mi jej novu adresu dal jej manzel.

Ono asi zalezi na tom, ci ten par spolu spaval. Ked ano, tak asi od toho noveho partnera pride poziadavka vymazat ex zo zivota.

Fleur-de-lis

@XXXXXX

netvrdím, že mne by to bolo príjemné, ale zas je dobré, že uňho ostala v mysli v dobrom, že ju má určitým spôsobom asi stále rád.

Chápem, že to, že si na ňu viac krát v poslednej dobe spomenul pôsobí ako pôsobí... No na druhej strane nie je nič zvláštne na tom, keď si človek spomenie na niekoho zo svojho života koho mal rád a chce vedieť ako sa danej osobe darí...

Možno ti viac vadí to, že si o tom nevedela, než to, že to spravil...

Ja keď som si spomenula na muža, čo som mala rada, tiež ma zaujímalo ako sa mu darí... A nebolo v tom nič neverné, len jednoduchý priateľský záujem, veď svojho manžela by som nevymenila za nič :)

Pokiaľ je váš vzťah inak v poriadku a manžel to s tým záujmom nepreháňa, tak na plač dôvod nie je :)

antifacebookovka

preboha ľudia nenechajte si zničiť vzťahy tym sprostým facebookom... ja som ho zrušila a nemožem si vynachváliť..odkedy ta haved existuje všetci sedia len tam všetci všetkých sledujú keby ste radšej žili reálny život vymazavaju si vas ludia s priatelov potom neviete ako sa mate tvarit ked sa stretnete no hroza ..facebook naozaj ničí vzťahy žime realitou ovce!

XXXXXXX

Mne sa stalo niečo podobné, dala som sa dokopy s mojim - teraz už manželom - chvíľu po tom ako sa rozišiel so svojou priateľkou - mali asi ročný vzťah - ona ho sklamala a tak sa rozišli - nikdy mi o nej veľa nehovoril len že spolu chodili ako sa volala (meno som sa dozvedela len kvôli tomu že sa raz pomýlil a zavolal ma tým menom - to bolo hneď na začiatku) zabolelo ma to vtedy ale ospravedlnil sa mi - odpustila som mu a šli sme ďalej, ale verte mi že to meno už mám v pamäti dokonca života. Ešte mi povedal že ho nechala kvôli inému - neukázal mi ani žiadnu jej fotku - videla som že sa o nej nechce baviť - tak som ho nechala a nerozpitvávala to - mali sme naozaj krásny vzťah a stále aj máme tak ma nikdy nič nenútilo špehovať jeho minulosť alebo prítomnosť - samozrejme to nebola jeho jediná žena v živote, mal ešte nejaké bokovky o ktorých mi tvrdil a tvrdí že o nič nešlo a že vedšihou bol pod vplivom promile - ako mladý slobodný človek (niektorý sa potrebujú proste asi vybujariť :( nehovorím že mi to nevadí ale žijem s ním aj napriek tomu že mi to vadí - čo narobím - asi by som sa sním musela dať do kopy v jeho 13-tich aby som bola jeho prvá a jediná) to tiež neriešim - čo sa týka FB tak ani jeden z nás nemá zablokované heslo - ale napriek tomu som nikdy nemala potrebu nazrieť do jeho fb alebo do e-mailou - ale raz sme boli spolu na fb - len tak z nudy - a ja som mu chcela o niekom niečo povedať a ukázať a tak som mu povedala že nech dá do vyhľadaváča jeho meno - a keď tam klikol mal tam v záznamoch vyhľadavania jedno meno - Síce vedela som len jej krstné meno - no bola som ticho ale všimla som si ako znervoznel - rýchlo to preklikol a tváril sa že nič :( ale ja som už tušila ktorá bije - ale nič som mu na to nepovedala - ale keď som bola sama tak som si to pozrela - bola to jeho bývalka - podotýkam spolu sme už asi 7-8rokov - ani to nepočítam a on si pozeral jej profil nedávno :( Veľmi ma tým sklamal a veľmi som bola kvôli tomu smutná - ešte stále som a premýšľam nad tým denne - Priznala som sa mu s tým že čo som našla - tak sa mi tiež priznal - že prepáč že som ti to chcel zatajiť - máš pravdu - znervóznel som keď tam vyskočilo to meno - lebo som sa bál že si budeš niečo zlé namýšľať - nič za tým nebolo - proste že si na ňu len tak spomenul a počul o nej že už ma bábo - tak bol zvedavý a chcel si to pozrieť - ale povedala som mu že ju tam má viac krát vo vyhľadavaní - tak mi povedal že keď počul že čaka babo tak si ju našiel bo bol zvedavý ale ešte nemala nič na fb - potom si zas na ňu spomenul a zas si pozrel jej profil bo bol zvedavý či už má bábo :( atď ......... no musím sa priznať že pocity som mala nanič a doteraz sú zmiešané - mali sme potom taký úprimný rozhovor v ktorom sa mi priznal s viacerými vecami s minulosti - proste chcela som vedieť viac o ich vzťahu aj o iných ženách - či mal aj nejaké z môjho okolia ktoré poznám - verte mi tento rozhovor bol pre mňa veľmi bolestný ale aj poučný - dozvedela som sa že si to rozdal s troma (teda ak mi nezamlčal ďalšie) mojimi známymi - kým sme sa my dvaja dali dokopy - stretávam sa s nimi často ale odvtedy - čo to o nich viem som na nich neskutočne na......:( aj na seba - že som sa sním takto úprime neporozprávala hneď na začiatku a nebola by som za hlupaňu a naivku - a aj na neho že nebol ku mne celý ten čas úprimný - to ma bolí najviac. Po tom rozhovore sme sa dohodli že ešte ak chcem niečo vedieť tak že sa mam pýtať že na všetko mi odpovie, ale že to je posledný krát - lebo mi už nechce ubližovať - že už nikdy potom sa o tom nebudeme baviť a že budeme fungovať ďalej, a za starým sa nebudeme obzerať - tak sa aj stalo - ja rešpektujem jeho minulosť - rešpektujem aj náš úprimný rozhovor - aj to že už sa o tom nebudeme baviť a ideme ďalej - ale je pravda že občas keď som sama a príde na mňa všetko to čo mám v hlave a už to z hlavy nedostanem tak si poplačem, ale len sama - on o tom nikdy nevie :( - nikdy som nikomu o tom nepovedala