Ahoj, sme s priatelom spolu uz 2,5 roka, sem tam sa pohadame, niekedy pride nejaky problem, ale to je v kazdom vztahu normalne...V poslednej dobe ma velmi trapi jedna vec. Zistila som, ze moj priatel si neustale pozera fotky a profily svojich dvoch byvalych priateliek na facebooku. Ja si tiez pozriem profil a fotky hocikoho, ale aby si ich pozeral par krat do tyzdna sa mi nezda normalne...S jednou z nich chodil dost dlho a mali velmi vazny vztah, ona ho sklamala, a tak sa rozisli. Zda sa mi to velmi nefer voci mne, aby si ked si dajme tomu so mnou vecer dopise, popraje dobru noc, a pozrie si svoju ex...Neviem co si mam o tom mysliet, mam pocit, ze stale neprekonal minulost, ze ho s tou jednou stale neico spaja...vsimam si aj jeho spravanie, ked je nablizku nas ona ( pochadza totiz z rovankej casti mesta ako ja) Je nesvoj, nervozny, ked mu nieco poviem, vobec ma nepocuva...Neviem co s tym, ked mu o nej nieco poviem, vraj on to ma v hlave davno vysporiadane, ze ho ona uz viac nezaujima, ze ju uz vymazal zo svojho zivota, podla mna vsak stale nie. A to, ze si ju pozera som zistila podla toho, ze viem jeden druheho heslo na FB a tam sa to da pozriet v zazname o cinnosti, ze ju hladal a pozeral si ju...
Priatel si stále pozerá fotky bývalých...
čo by som robila ja na tvojom mieste??
no jasné,že by som mu to povedala,ale ty si to už urobila,a ked si vybral teba,tak myslím,že mu na tebe záleží.ale ty vieš ako sa k tebe správa,nie??aký je,a podobne.a čo chceš urobiť??
a ako sa ten záznam o činnosti vyhladá??