Je možné sa ich zbaviť? Potupiť ich??
Emocie a city človeka...
innerworld,
takze ide o sex, jasne, to si mohol hned napisat:((
ale hadam si to sem nezacal pisat z nudy, tu myslienku si len tak neziskal takze
ma s nou sex,, a myslis si, ze ona to s nim nemysli vazne??? ma len 20 rokov, tak ju prestan kazit, teda on. Bud to zacni s nou konecne mysliet vazne a prestan z nej robit stetku, alebo to s nou skonci. Pokial je este aspon kusok spravna/normalna, tak ona to vazne urcite urcite mysli.
je to v keli... neskutocne kks:(
noro:
Ta 20-rocna urcite neocakavala lasku az za hrob od svojho predchadzajuceho vztahu a teraz nereve niekde do vankusa,pretoze mala hlupaka,ktory ju podviedol s x-dalsimi. Vztah im skoncil urcenim si zivotnych potrieb a priorit. A ano, 4 roky nepovazuje za nezavazny flirt,ale za vztah, ktory jej tak ako nieco dal,tak aj vzal. Tragedia sa teda nekona.
A co sa tyka toho 38-rocneho: nie,neplanuje s nim buducnost,deti a neviem,co este a nejde tu o nejaku zatrpknutost voci muzom. Ide o prilezitostne stretnutia,nie len na sexualnej baze(ale ona sa tomu nebrani),o novu skusenost, o poznanie samej seba,o vysvetlenia.
Je náročné priblížiť niečo, čo sa nedá uchopiť, čo sa nedá vidieť. A taký je vnútorný svet každej bytosti.. Prísne individuálny, nikto iný tam nemá vstup iba ty sám. Je to to jediné, čo si so sebou odnášaš na *druhý * svet a to jediné, čo ťa buď podporí alebo zlikviduje. Si to ty sám, tvoje spomienky, tvoje poznatky, tvoje predstavy, rodiace sa zo spomienok. Rozširuje sa každým ďalším životom..ale nutne aj nemusí, podľa toho, či sa rozhodneš niečo v živote poznať, pochopiť, tvoriť postojové spomienky..ako niečo, čo sa ti stane návodom, ako ktorú situáciu riešiť, alebo iba zážitkové spomienky..spoznáš x ľudí, navštíviš x krajín..ale nepochopíš nič, kto si a čím si. Zamestnáš sa riešením vzťahov, pracovnej kariéry, vychovávaním detí..a zabudneš na seba. Čítaj knihy, stretávaj ľudí, pozoruj svoje vlastné reakcie na nich, snaž sa ovládať..nech sa krivka tvojich emócií zbytočne nevychyľuje príliš hore, ale ani príliš dolu...sebaovládanie sa to nazýva. Je to nikdy nekončiaca cesta, nazvaná poznanie, ale dôležité je vykročiť. Rátaj s tým, že x- krát zakopneš, ale vždy sa musíš snažiť postaviť znovu. Potom bude mať tvoj život zmysel..lebo iba vtedy žiješ a tým tento zmysel napĺňaš. :o)
Noro, ďakujem a na takého mladého žabca pozoruhodne vyspelý názor na to, čo a o čom vzťahy sú. ;o)
lycheer
ty si ma zaujal nielen svojou úprimnosťou ale aj takou ..čistou detskou dušičkou:)musíš byť úžasný,skvelý chalan...
veľmi si mi niekoho pripomenul..:(
Nokia..neblázni:)
Ja mám tiež 39 nohu ale keď ich vytŕčam v nejakých sexy balerínkach alebo čižmičkách tak ver že mi mnohí pozrú na nohy...ale s obdivom:) keď popri nich prechádzam...
mne osobne sa zas nepáčia príliš malé ale široké ženské nohy,ja ju mám dlhšiu ale pekne klenutú...to píšem len na margo toho čo písala nokia..
k danej téme sa už neviem vyjadriť, I´m sleepy:)
tak som sem zabludil po dlhsom case ako sa to vyvija :)
@20 rocna vs 38 rocny
= nema buducnost, jednorazovky ano, ale vztah iste nie.
btw. 20 rocna a skoncil jej vztah? eh... aky vztah moze mat dieta? niezeby som ju vysmieval, alebo nieco v tom smere, ale skratka v tom veku nema ziadna holka "zivotny" vztah. ked sa zalubila chodila este do skoly, atd. zbytocne vobec riesit, trust me. iste je zranena, znechutena, atd. ale nic zivota-borne.
@anjelik
velice uvedomele pises, meh gusta
@"jednorazovky" na naplnenie pocitu samoty
po sexualnej stranke vas to naplni, po citovej vyprazdni
ked dotycna odide, budete stejne vecer zaspavat sam, bez objatia, a rano rovnako tak vstavat. samotu vam to urcite nevymaze zo zivota.
@panic + predstavy (o sebe) vs realita
vzdy som si predstavoval aky budem, ako milujem, chcem milovat, ako viem milovat, atd. kolko toho ponuknem mojej partnerke, laske... a ako to bude viac nez ponukaju ini...
po 2,5 rocnom sucasnom vztahu som si ale uvedomil ze sa tak celkom nechovam, "veci" kt. som myslel ze nikdy nespravim, som robil, atd. atd.
chcem tym povedat, ze neviete vopred aky ste, kym sa nedostanete do konkretnej situacie.
teraz mate zrejme pocit/presvedcenie ze budete vediet poskytnut vasej milovanej vsetko co bude treba (nehovorim o majetku, atd.), ze mate vsetko co potrebuje,...ci je to zena, ci chlap,...
ale az ked s dotycnou osobou budete, zistite aky ste, vase nedostatky a to aky maju dopad/vplyv na vas vztah.
je krasne ked sa dvaja ludia stretnu, daju dokopy, a vydrzi im to zvysok zivota.
ale sanca ze sa take nieco stane, je zial mizerna.
necakajte od vaseho prveho vztahu zivotnu lasku, nezavrhnite tu moznost, ale nemajte velke oci zbytocne. niezeby som chcel nejak sirit pesimizmus, je to skor rada myslena v dobrom, hoci kym k tomu nedojde asi to stejne nedopadne na "urodnu podu" :) ale to uz tak chodi, viem to podla seba :)
anjelik*, a ako sa da rozvyjat vnutorny svet???
Lost :o))))
Nie, to znamená, že čo najviac odsudzuješ a čo najviac odmietaš, tým sa ľahko môžeš stať. A to len tak z hry osudu, aby si sa naučil s tým vysporiadať. Pretože iba keď sa staneš tým, čo odsudzuješ, pochopíš, prečo to neodsudzovať. Lebo je to vývojové, napr.
A prečo nemôžeš byť politikom? Pretože to je program..program nesúcitu, honby za vlastným pôžitkom a to niekto ako ty v sebe určite nemá. :o)))
Či rozumiem, čo chceš povedať...no ty si očividne počítačovo uvažujúci typ človeka..stále uvažuješ v algoritmoch..podmienkovo...vychádzaš z toho..vidím to takto, bude to takto...stále ti ale chýba prvok náhody..a to je to, prečo mi to nesedí...náhody ako nevyhnutnosti, že by si mal rátať s tým, že veci nie sú čierno biele, že proti tebe stojí život a ten nenaprogramuješ. Preto pre teba platí viac ako pre iného..zapovedaného najväčší kus..Ale myslím, že čokoľvek ťa postrehne, za predpokladu, že nestratíš svoj zmysel pre humor a nadhľad, nemalo by ťa to nadlho poznačiť. Ale pozor, to už neukecáš. :o))) A vieš, vždy je poruke vankúš..na tých čo moc rozprávajú. :oP
lost - Máš pravdu, dá sa to zobrať ako ponaučenie, aby toto nezažilo. Ja som doma zažil násilie, mama alkoholička, ona je vlastne aj teraz, hocikedy si vypije a potom je taká aká je. K tomu psychická porucha. Potom prišiel rozvod, asi jedno z najhorších období. Prirodzené, že v človeku toto všetko vzbudí obavy a strach, aby aj ten ďalší to nezažil. A možno ešte aj s tými ženami je to také horšie, že človek hľadí na toto, aby nebolo to isté čo doma, nejaké spory a zlé veci. Aj keď ja nie som násilný človek, takže ja by som to skorej dusil v sebe.