Pleťová kozmetika

mala_sovicka

ja som zacala použivat weledu a je super po rokoch co som mala strasne mastnu plet tak sa to konecne dava do normalu :)

dandy17

odporúčam značku ARTISTRY - kvalitná, prírodná, na všetky typy pleti, patrí medzi 4 najpredávanejšie kozmetické značky na svete. Naozaj rieši problémy. Používam ju cca 15 rokov. Garancia spokojnosti 90 dní.

kaya55

Ja používam krémy Hyaluron od Victorie beauty, ale na problém ,ktorý sa mi vyskytne na tvári , ten riešim maskami. Napríklad na ty suché miesta by som odporučila (lebo mám taký istý problém) pleťovú masku od Purederm s výťažkom z perál .Ak máš takýto problém určite máš aj citlivú pokožku a budeš sa musieť o ňu viac starať, nie len mazať krémami.

Daduska13213

.. ahoj, ak si neviete poradiť s tým, aká kozmetika je správna pre vás skúste kuknuť tento článok -odkaz odstránený- .. mne celkom pomohol..aj ke´d momentálne som v štádiu skúšania lebo aj keď som mala krém na môj typ pokožky (zmiešana) strašne mi mastnela pokožka... Akurát som si objednala gél s kyselinou hyalurónovou, ževraj nezaťažuje pokožku a Ultrazvukovú kefu na čistenie pleti mala by môcť na mastenie .. tak som zvedavá =)

TinaM

zalezi, kolko chces investovat. Ale ja pouzivam vichy (konkretne idealiu, mam 23 rokov, tiez nemam problemy s pretou). A aj make up od vichy pouzivam. A som velmi spokojna.